Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KIF

Joško Kreković diplomirao, uskoro će to učiniti i Dino Rađa

Dino Rađa
Filip Brala/PIxsell
27.09.2012.
u 21:46

Iako je studenata mnogo među sportašima, malo ih je koji su diplomirali, no donosimo vam neke od iznimki

Proslavljeni hrvatski vaterpolist Joško Kreković (43) diplomirao je na splitskom Kineziološkom fakultetu, na preddiplomskom stručnom studiju, te stekao zvanje Stručni prvostupnik kineziologije - sportski trener vaterpola.Trener VK Mornar Brodospasa obranio je rad na temu Topološke specifičnosti pojave boli i trenažno opterećenje kod vaterpolista.

Uskoro će i pred komisiju i Dino Rađa, koji ovih dana provodi posljednja mjerenja kako bi mogao izaći na obranu diplomskog rada za zvanje košarkaškog trenera.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije