Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HTIO U NAPOLI

Josip Radošević odbio transfer u Parmu!

'29.07.2012., Stadion Poljud, Split  - MAXtv 1. HNL, 2. kolo, HNK Hajduk - RNK Split. Josip Radosevic Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL'
Ivana Ivanovic/PIXSELL
17.01.2013.
u 23:29

Razlog odbijanju Parme navodno je lošija plaća od one što je nudio Napoli, no Napoli nudi manju odštetu Hajduku...

Ono što se već danima šuška, dobilo je i službenu potvrdu - Hajdukov Josip Radošević ne želi ići u Parmu! Mladi branič odlasku u taj klub nije bio sklon otkako se priča pojavila i iako je u Poljud stigla ponuda od tri milijuna eura, iako su bijeli sve dogovorili, njegov pristanak nisu dočekali.

- Josip ne želi ići u Parmu. U petak će s Hajdukom krenuti na pripreme u Tursku - rekao je stariji Radoševićev brat Antonio, koji je preuzeo ulogu njegovog menadžera, a izjavu donosi Jutarnji list.

Razlog odbijanju Parme navodno je lošija plaća od one što je nudio Napoli - 200 tisuća naspram 400 tisuća eura za prvu godinu ugovora, a Napoli je pak Hajduku nudio 2,5 milijuna eura odštete.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije