Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGIČAN PORAZ

Utučeni Riječani: Nismo se prepali Milana, nedostajalo nam je sreće

Milan - Rijeka
Foto: Reuters/PIXSELL
28.09.2017.
u 23:15

- Krenuli smo dobro, imali dvije šanse koje nismo iskoristili. Nakon toga smo dobili dva gola, ali se nismo predali. Na kraju je presudilo naše neiskustvo - rekao je Mišić.

Rijeka je na nevjerojatan način izgubila od Milana (3:2) u drugom kolu Europske lige na San Siru. Crveno-crni su vodili 2:0, no Maxwell Acosty u 84. minuti je smanji, da bi Josip Elez iz jedanaesterca u 90. minuti izjednačio rezultat. No, momčad Matjaža Keka nije izdržala i primila je gol u četvrtoj minuti sudačke nadoknade.

- Mislili smo da imamo taj bod, ali smo se previše povukli. Došlo je do pada koncentracije i iz ničega smo primili gol. Na kraju ovo ne vrijedi ništa jer smo primili gol. Kad je Milan poveo 2:0 i njihovi igrači su vjerojatno mislili da će to lako završiti - rekao je Josip Elez za HTV te dodao:

- Svaka utakmica i svaki bod su jako važni. Ovaj bod bi nam puno značio. Milan je favorit i svaki bod koji se izvuče protiv njih jer bonus. Možemo žaliti što nam to nije uspjelo.

Milan - Rijeka
1/20

I Josip Mišić bio je utučen.

- Krenuli smo dobro, imali dvije šanse koje nismo iskoristili. Nakon toga smo dobili dva gola, ali se nismo predali. Na kraju je presudilo naše neiskustvo - rekao je Mišić.

Jesu li se Riječanima "odsjekle noge"?

- Nisu, odigrali smo par ovakvih utakmica. Na kraju smo nezasluženo izgubili. Nedostaje nam sreće - kaže Mišić.

 

Komentara 2

Avatar comandante
comandante
06:23 29.09.2017.

To se zove ne-kvalitet.. a ne sreca, a sreca je dati onakve golove...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije