Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI HNL-OVCI

Josip Mišić briljira u Grčkoj, Mateo Barać postigao pogodak u velikom derbiju

Josip Mišić i Mateo Barać
Foto: PIXSELL
1/5
29.10.2019.
u 12:09

Osim Mišića kojem ide u Grčkoj, ništa lošije nije ni Mateu Baraću, bivšem stoperu Osijeka koji je bio među najbolje ocijenjenim igračima austrijskog derbija

Josip Mišić, veznjak PAOK-a, sjajno se snašao u Grčkoj. Nakon sjajne izvedbe u prošlom kolu protiv Lamije, u kojem je njegova momčad slavila s 3:0, opet je privukao pažnju tamošnje nogometne javnosti.

Podsjetimo, Mišić je u šest kola postigao tri pogotka, uz četiri asistencije. Njegov pogodak protiv Lamije u 2. minuti proglašen je najljepšim ovog mjeseca u grčkom prvenstvu. U istom razdoblju, navijači PAOK-a proglasili su ga i najboljim igračem. 

Barać zabio u derbiju

Osim Mišića kojem ide u Grčkoj, ništa lošije nije ni Mateu Baraću, bivšem stoperu Osijeka. 

On je postigao pogodak u austrijskom derbiju kola između Red Bull Salzburga i njegovog Rapida iz Beča. Salzburg je otišao na 2:0, a Barać je kompletirao povratak bečke momčadi na 2:2 pogotkom u 87. minuti.

No, pogodak Zlatka Junuzovića u četvrtoj minuti sudačke nadoknade ipak je osigurao pobjedu prvoplasiranoj momčadi tamošnje lige.

Barać je tako nastavio s odličnim igrama u austrijskom prvenstvu, a u zadnjem derbiju proiv Red Bull Salzburga bio je među najbolje ocijenjenim igračima

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije