Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKA LIGA

Josip Juranović zabio u porazu Celtica, Ćaleta-Car ostao na klupi

62462438
Miguel Morenatti/PA Images/PIXSELL
16.09.2021.
u 22:00

Duje Ćaleta Car ostao je na klupi Marseille koji je odigrao 1:1 na gostovanju kod Lokomotiva u Moskvi. U istoj skupini Galatasaray je u Istanbulu slavio protiv rimskoga Lazija 1:0 autogolom vratara Strakoshe.

Hrvatski reprezentativac Josip Juranović bio je strijelac za Celtic u porazu u 1. kolu Europske lige kod Betisa (3:4).

Bivši igrač Hajduka pogodio je iz penala u 27. minuti za vodstvo Škota od 2:0, no dokraja su Španjolci postigli čak četiri gola i napravili veliki preokret. Dva gola je zabio Juanmi, a po jedan Miranda i Borja, dok su, osim Juranovića, za Celtic pogađali Ajeti i Ralston.

U ovoj skupini je Bayer u Leverkusenu, također preokretom, svladao Ferencvaroš 2:1.

Duje Ćaleta Car ostao je na klupi Marseille koji je odigrao 1:1 na gostovanju kod Lokomotiva u Moskvi. U istoj skupini Galatasaray je u Istanbulu slavio protiv rimskoga Lazija 1:0 autogolom vratara Strakoshe (67).

U skupini F Zvezda je u Beogradu svladala Bragu 2:1. Poveli su domaćini preko Rodića (75), samo minutu kasnije Galeno je izjednačio za Portugalce, da bi Katai iz penala pet minuta prije kraja donio Zvezdi pobjedu. Midtjylland i Ludogorec Razgrad su igrali 1:1.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije