Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srušio Borussiju (D)
Povratak na članak

Hrvatu ovo nije uspjelo 12 godina: Brekalov gol iz drugog kuta otkriva nešto nevjerojatno

Bio je to prvi pogodak nekog Hrvata u dresu Stuttgarta u Bundesligi od 2005. godine kad je to uspjelo Zvonimiru Soldi.

Komentari 6

BU
Bubalamala
10:20 18.11.2017.

Prvo je slomio kičmu čuvaru i onda dupli tunel za 2:1 pobjedu Stuttgarta !

VL
Avatar Verum
Verum
10:46 18.11.2017.

slika i prilika hrvatskog novinarsta,nadrobiti toliko bedastoca bez imalo znanja o temi. svaki mjesec se u bundesligi bira "gol mjeseca",aj kvazi novinaru proguglaj malo po netu pa mi javi tko je u bundesligi postigao gol mjeseca veljace 2017 ???

VL
MI
mirko0410
12:56 18.11.2017.

Koliko senzacionalizma, dečko je zabil gol svaka čast ali uz puno sreče i to je prava istina

VL
Avatar Abcda
Abcda
10:19 18.11.2017.

Bravo Hercegovino !!

VL
KU
kupatilo
14:17 18.11.2017.

Svaka cast.Vec je dvi godine tamo i prvi gol.Ako ovako nastavi svusu izgledi da do 35 godine starosti dođe do dvocifrenog broja.Daje ostao u Dinamu mogao je biti za koju godinu nesto a ovako ce ko i svi drugi mladi biti nista.Prerano bjeze i tuse vidi samo pohlepa a ne zelja za uspjehom i uspjesnom karijerom.A i isto se desilo sa Halilovicem.Snjima dvojicom Dinamo bi dobio puno kao i oni sami jos i vise a da negovorim o Pjaci i Rogu.UZ NJIH I BENKOVIC I MALI SOSA A IMAIH JOS.ONDABI DINAMO MOZDA I DOCEKAO PROLJECE U EVROPI A IONI BI ZRELI KAO IGRACI A I KAO LJUDI.OVAKO SE JEDINO MOZDA PJACA NAORAVIT KARIJERU A OVI ETO NECE BIT SIROTINJA.AKO IM JE TO CILJ A NE DA POSTANU NOVI MODRICI ILI RAKITICI ONDA SU POSTIGLI CILJ.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.