Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ozljeda na pripremama

Josip Brekalo slomio nožni prst!

Josip Brekalo
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
02.02.2016.
u 08:30

Morat će pauzirati barem 20-ak dana.

Dinamov nadareni napadač, Josip Brekalo (17), na utakmici protiv moskovskog CSKA na pripremama u španjolskoj La Mangi slomio je nožni prst i morat će pauzirati barem 20-ak dana!

Na toj je utakmici Brekalo bio jedan od najboljih igrača, a u jednom je trenutku dobio jak udarac. No, ostao je na travnjaku do kraja, a tek dan kasnije prilikom liječničkog pregleda ustanovljeno je da je talentiranom mladiću pukla kost u prstu. 

Brekalo se tako pridružio ozlijeđenima Pjaci i Soudaniju, a dodajmo da će plavi u utorak u La Mangi igrati protiv bugarskog Litexa.

>> Stranci više nisu sigurni, plave im 'bebe' prijete za mjesto u prvih 11

Komentara 1

KI
kikac5
18:36 02.02.2016.

Šteta ! Dečko se pokazao kao pravi igrač !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije