Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Josip Brekalo

Jedini igrao bez imena: Na proljeće ću igrati LP za juniore i vježbati s A momčadi

Josip Brekalo
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
19.12.2015.
u 23:50

Imao sam tremu, nije lako prvi put igrati u Maksimiru. Nadam se da ću još puno utakmica odigrati ovdje...

Josip Brekalo proteklih se mjeseci nametnuo kao jedan od najvećih talenata hrvatskog nogometa. Mladi krilni napadač Dinama iza sebe ima fantastičnu 2015. godinu u kojoj je s reprezentacijom do 17 godina okusio nastupe na Europskom (Bugarska) i svjetskom (Čile)prvenstvu, zaigrao u juniorskoj Ligi prvaka , a onda "za Božić" i debitirao u seniorskoj momčadi. Josip Brekalo ove je polusezone tako odradio 40-ak utakmica, pa će i ovaj mladić sada na apsolutno zaslužen odmor, piše Goal.

˝Iskreno, bilo je i malo treme. Nije baš tako lako prvi puta zaigrati za Dinamo u Maksimiru. No, vjerujem da ću svaki puta biti sve bolji i bolji, moje će igre s vremenom sigurno rasti. Moj prvi nastup odmah je završen i prvom pobjedom, zbog toga moram biti vrlo sretan. Svoj ću debi u modrom dresu zauvijek pamtiti."

I što sada? Gdje ćete igrati na proljeće? Za seniore Dinama, drugu momčad ili pak juniore Dinama ?

"Sigurno ću Ligu prvaka igrati za juniore, tu svi vjerujemo u velike stvari. No, vjerujem da ću ostati trenirati s prvom ekipom. Tu ipak mogu najviše napredovati, dat ću sve od sebe da se i na taj način izborim za priliku među seniorima."

Znači li to da ostajete u Dinamu ?

"Haha, najvjerojatnije" završio je Josip Brekalo koji je debitirao s brojem 15, ali i bez preizmena na leđima. Ništa strašno, u Maksimiru više nisu imali slova za njegovo prezime, no i taj će se 'tehnički problem' riješiti do početka zimskih priprema...

Cijeli članak pročitajte na portalu Goal.com.

>>Debitant Brekalo: Maštao sam o trenutku kad ću istračati na Maksimir

Komentara 1

MA
..Marsijanac
16:58 20.12.2015.

Dinamo ce imati veliki problem za godinu i pol kad svi ovi juniori dodju na red za potpis ugovora. Tu je barem 20 talentiranih igraca, Tko ce sve to zadovoljiti ? Pogledajmo samo ponasanje onog balavca Corica. Zaprepastio me je.. Nadam se da ce ovi nadolazeci klinci imati vise pameti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije