Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika španjolska bitka

Jose: Za Barcu se uigravamo sa 10 igrača jer će jednog isključiti

\'30.11.2010. Camp Nou, ESP, FC Barcelona vs Real Madrid, im BIld , Barcelona\'s Xavi Hernandez and David Villa and Real Madrid\'s Iker Casillas during la liga match on november 29th 2010. Foto:  Ÿ np
Pixsell
14.04.2011.
u 18:13

- Možemo im vratiti za poraz 0:5, no ne sviđa mi se riječ osveta. Kao ni pisanje medija da su Barcelonini igrači izvanzemaljci – rekao je Ronaldo.

– Bit će to finale prije finala, prava poslastica za navijače diljem svijeta, a mi ćemo izaći kao pobjednici – tako je dvoboj polufinala Lige prvaka između Barcelone i Reala najavio trener Madriđana Jose Mourinho nakon što su prekjučer prošli Tottenham.

Mourinho za povijest

U samo 18 dana veliki španjolski rivali suprotstavit će se čak četiri puta (dvaput u Ligi prvaka, po jednom u prvenstvu i kupu). Budući da im je Barcelona u prvenstvu odmakla već osam bodova, Mourinho je Ligu prvaka označio kao glavni cilj sezone. Jose želi postati prvi trener koji je s tri različita kluba uspio osvojiti Ligu prvaka.

– Sada na treninzima moramo isprobavati igru s desetoricom nogometaša kako bismo se pripremili za Barcelonu u polufinalu. Igrao sam s Chelseajem u Barceloni, završio sam s desetoricom, igrao sam s Interom u Barceloni, završio sam s desetoricom. Sada ću uigravati momčad s deset igrača, pa nas to neće iznenaditi – u svom je stilu izjavio Mourinho nakon utakmice u Londonu, svoje 500. u trenerskoj karijeri.

Portugalac je rekao i da u finalu želi Manchester.

– Utakmica između Manchestera i Reala na Wembleyju za mene bi bila savršenstvo.

Ronaldo protiv "svojih"

Finalnoj utakmici protiv svog bivšeg kluba Manchestera sigurno bi se veselio i Cristiano Ronaldo.

– Možemo vratiti Barceloni za poraz 0:5 na početku sezone, no ne sviđa mi se riječ osveta. Kao što mi se ne sviđa ni pisanje medija da su Barcelonini igrači izvanzemaljci. Nisu to oni niti smo to mi – kaže Ronaldo.

Trener Barcelone Josep Guardiola ipak smiruje situaciju:

– Bit će to veliki dvoboji ravnopravnih momčadi. Pokazali smo već da imamo recept za Real, no oni će sada sigurno smisliti nešto novo.

 Iako je njegova momčad izgubila sa 0:5 u dvije utakmice protiv Real Madrida, veznjak Tottenhama Gareth Bale i dalje ima smisla za šalu. Sjajni Velšanin poručio je na Twitteru beku Real Madrida Sergiu Ramosu:

"Želim vam sretan put kući, bilo je zabavno igrati protiv vas. I nauči malo bolje engleski, haha. Želim vam da prođete Barcelonu, no pitanje je kako ćete zaustaviti Messija".

Bale je poruku poslao i Cristianu Ronaldu:

"Očekujem finale između Manchester Uniteda i Real Madrida".

Komentara 3

Avatar Idler 3
Idler 3
18:44 14.04.2011.

Mourinho legendo, svaka čast na izjavi !!!

DA
darkobbb
18:47 14.04.2011.

LOL obicna seljacina koja ce igrati bunker s 9 igraca sa 30 prekrsaja i onda ce plakat kad bude netko iskljucen ali razumijem ga ako ce se nadigravat onda ce popit kojih 20 komada u ova 4 elclassica :)

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
01:37 15.04.2011.

najbolje da treniraju sa 6-7 igraca, jer ce tako izgledati kad budu 11-11 protiv barce

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije