Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORTUGALAC ŽELI U INTER ILI PSG

Mourinho pred otkazom, a Chelsea bi mogao ostati i bez Hazarda

Jose Mourinho
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
27.10.2015.
u 10:46

Mnogi kažu da će Mourinho morati pakirati kofere ako u subotu ne pobijedi Liverpool.

Dok Slavenu Biliću ide sjajno u engleskoj ligi, Jose Mourinho se jako muči s Chelseajem. Aktualni prvaci tek su na 15. mjestu lige, a u prvih 10 kola upisali su već pet poraza.

Jasno je stoga da se sve više priča o otkazu karizmatičnom Portugalcu s čim se slaže i bivši igrač Chelseaja Tony Cascarino.

- Ako nas je povijest nešto naučila, onda je to da je Abramovič otpuštao trenere i za manje - rekao je Cascarino.

Mnogi kažu da će Mourinho morati pakirati kofere ako u subotu ne pobijedi Liverpool. Vlasnik Roman Abramovič u tom će mu slučaju morati isplatiti ogromnu otpremninu od 50 milijuna eura, a Mourinho se navodno već okrenuo pregovorima s PSG-om i Interom.

A osim Mourinha, Chelsea bi mogao ostati i bez Edena Hazarda. Engleski mediji pišu da PSG priprema ponudu od 104 milijuna eura što bi bila najveća odšteta isplaćena za jednog nogometaša.

>> Mourinho izbjegao novinare, a Bilić poručio: Suosjećam s njim!

Komentara 2

MA
mamunamegalo
16:03 27.10.2015.

sve više se priča. .navodno. .šuška se...iz izvora bliskog. .blabla ..majke ti pa jeste vi normalni. .pa kakvi su to članci. .ko vas plaća. .sramota

RI
rikavac
17:08 27.10.2015.

Hazard jesi dobar al ove sezone nisi pokazao nista,a da se plati igrac jedan toliko je van svake pameti. Uefa kaznjava za sitnicu,stavlja zabrane za sitnicu a dozvoljava da se placaju toliko igraci to je za nepovjerovat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije