Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obračun na tribini

Jose Mourinho: Neću se složiti ako ga klub kazni

06.03.2020.
u 08:22

Dier je s terena uskočio na tribinu, počeo se penjati red po red dok je navijač koji ga je vrijeđao bježao od njega

Sjećate li se onog ludog trenutka Érica Cantone 25. siječnja 1995. kad je kung-fu udarcem nokautirao navijača Crystal Palacea Matthewa Simmonsa zato što mu je ovaj navodno rekao da odj**e natrag u Francusku? Nakon nešto više od 25 godina, u engleskom se nogometu dogodio sličan slučaj.

Eric Dier, nogometaš Tottenhama, engleski reprezentativac i Cantonin imenjak, nakon dramatičnog poraza Tottenhama u osmini finala FA kupa protiv Norwicha, uskočio na tribinu s namjerom da se obračuna s navijačem koji nije imao baš lijepe riječi za njega, neki tvrde ni za njegova brata.

– Ta osoba vrijeđala je Erica, a njegova obitelj bila je tamo. Njegov mlađi brat nije bio sretan sa situacijom i onda je Eric napravio nešto što mi kao profesionalci ne smijemo napraviti, ali vjerojatno bi svatko od nas ovako reagirao. Hoće li ga klub kazniti? Ne znam, ali ja se neću složiti s tim – rekao je nakon utakmice strateg Tottenhama Jose Mourinho.

Dier je s terena uskočio na tribinu, počeo se penjati red po red dok je navijač koji ga je vrijeđao bježao od njega. U međuvremenu su ljutitog Engleza zaustavili drugi navijači sve dok nisu došli zaštitari i raščistili situaciju.

– Neki navijač Tottenhama je vrijeđao sve igrače Spursa, pa i Diera. Ericov brat je sjedio blizu njega pa ga je uhvatio za vrat i nedugo nakon toga je Eric krenuo na tribinu. Mi ostali uspjeli smo ih razmaknuti. Nije došlo do udaraca, bilo je samo naguravanja. Nestvarno iskustvo – rekao je na Twitteru navijač John Calver te kao dokaz priložio fotografiju svoje pozicije na tribini.

Iako još nema službenog očitovanja, Engleskom nogometnom savezu ova situacija sigurno neće promaknuti te će istražiti cijelu situaciju, a vrlo vjerojatno i prikladno kazniti bivšeg nogometaša Sportinga iz Lisabona.


Tottenham je na svojem stadionu protiv Norwicha ispao nakon izvođenja jedanaesteraca. Nakon 120 minuta igre bilo je 1:1, a u heroja se pretvorio Nizozemac Tim Krul obranivši dva udarca Spursa s bijele točke. Završilo je 3:2 za kanarince.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije