Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POJAČANJE

Mourinho nije odustao, ovaj put neće škrtariti na Hrvatu

Jose Mourinho
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/6
19.03.2018.
u 13:23

Engleski mediji pišu da je Mourinho ovaj put za Perišića spreman dati 62 milijuna što bi trebalo biti dovoljno

U momčadi Manchester Uniteda na ljeto se spremaju velike promjene, a jedan od igrača koji bi mogao doći na Old Trafford je Ivan Perišić.

Hrvatski reprezentativac blizu Uniteda je bio i prošloga ljeta, no Inter na kraju nije bio zadovoljan cijenom od 45 milijuna eura.

Engleski mediji pišu da je Mourinho ovaj put za Perišića spreman dati 62 milijuna što bi trebalo biti dovoljno. 

Old Trafford na ljeto bi trebali napustiti Luke Shaw, Matteo Darmian, Chris Smalling, Juan Mata i Daley Blind, a nije sigurno ni hoće li u momčadi biti mjesta Anthonyja Martiala.

Da se na ljeto spremaju velike promjene, potvrdio je i napadač Uniteda Romelu Lukaku.

- Mi smo Manchester United i svake godine moramo napredovati i znam puno, puno dobrih igrača koji će doći ovog ljeta. Siguran sam u to. To je nešto čemu se veselim jer ćemo biti jači i kompetitivniji, a sljedeće godine moramo osvojiti naslov - rekao je Lukaku.

 

Komentara 1

DU
Deleted user
19:36 19.03.2018.

kakav debil moras biti da ponovo pocnes pisati lazi o perisicu pogotovo sada kada su doveli sanceza,rasford sve bolji,martial ceka sa klupe i sve to na perisicevoj strani

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije