Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poduži popis

Jose Mourinho planira veliko pospremanje na Old Traffordu

Jose Mourinho
Foto: Reuters/Pixsell
1/8
20.03.2018.
u 17:50

Zasad je sigurno da odlaze trojica: Marouane Fellaini, Zlatan Ibrahimović i Michael Carrick

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho planira veliko pospremanje u ljetnom prijelaznom roku, pa bi čak deset nogometaša trebalo napustiti Old Trafford.

Zasad je sigurno da odlaze trojica. Veznjak Marouane Fellaini odbio je potpisati novi ugovor i u ljeto će biti slobodan igrač, United će napustiti i 36-godišnji Zlatan Ibrahimović, dok će Michael Carrick okončati igračku karijeru.

Jose Mourinho
1/8

Na transfer listi trebali bi se naći braniči Luke Shaw, Chris Smalling, Phil Jones, Daley Blind i Matteo Darmian, te veznjaci Juan Mata i Ander Herrera.

U Mourinhovim planovima za pojačanja su petorica igrača, a među njima je i krilni napadač Real Madrida Gareth Bale. Portugalski trener želi dovesti dvojicu brazilskih veznjaka, 25-godišnjeg Freda iz Šahtara i Williana iz Chelseaja, te dvojicu igrača Tottenhama, stopera Tobyja Alderweirelda i lijevog braniča Dannyja Rosea.

Komentara 3

MA
Maxi73
18:10 20.03.2018.

Najbolje neka pospremi prvo sebe. Kada je Mata u pitanju, njega je već jednom otjerao iz Chelsea. Sada ga tjera ponovo iz Manu-a.

DH
dalibor.hren
21:11 20.03.2018.

Vidi li on sebe na izlaznim vratima?

TR
truba
20:29 20.03.2018.

pospremit će oni njega na burzu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije