Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nenad Kljaić

Još se ne vraćam u Hrvatsku, svi su trebali primijeniti švedski model

Nenad Kljaić
Foto: Privatni album
1/5
20.05.2020.
u 19:49

Natjecanje je prekinuto nakon 20. kola, a na prva dva mjesta, s istim brojem pobjeda i poraza (19-1) bili su AEK i Olimpijakos. Međutim, zbog boljeg međusobnog skora ali i gol razlike, žuto-crni bili su prvoplasirani u trenutku prekida

Nenad Kljaić, hrvatski rukometni trener, prilično je ljut ovih dana. Naime, doveden je za trenera Olympiacosa s namjerom da nakon dužeg vremena skine s trona AEK. No, Rukometni savez Grčke odlučio je da prekine aktualnu sezonu i na osnovu tablice i do sada odigranog broja utakmica proglasi prvaka.

Natjecanje je prekinuto nakon 20. kola, a na prva dva mjesta, s istim brojem pobjeda i poraza (19-1) bili su AEK i Olympiakos. Međutim, zbog boljeg međusobnog skora ali i gol razlike, žuto-crni bili su prvoplasirani u trenutku prekida.

- Zanimljivo je da su čelnici AEK zagovarali Savez da se nastavi prvenstva, ali bila je to figa u džepu. U trenutku kada će se ponovno otvoriti sportske dvorane i kada bi se prvenstvo za dvadesetak dana moglo nastaviti, Savez je sve završio.

To je tako jer je AEK miljenik države. Šteta, da smo barem s njima odigrali utakmicu, a sve je stalo samo četiri dana prijek tog susreta. Opet, da smo pobijedili onda bi poništili prvenstvo bez prvaka – priča naš trener.

Ponudili su Vam novi ugovor?

- Da, i pristat ću. S tim da imam mogućnost da uz klub treniram reprezentaciju. Koju? To Vam još za sada ne mogu reći. Inače, klub će za sljedeću sezonu imati smanjen budžet za 50 posto dok će AEK još više povećati budžet. U planu mi je dovesti i neke naše igrače, priča Kljaić. 

Kakva je situacija s koronavirusom u Grčkoj?

-  Dobra. Sad polako popuštaju sve mjere. Do sada sam se mogao kretati samo po Ateni i okolici, a sada će se moći po cijeloj Grčkoj. Inače, po meni je svugdje u svijetu trebalo primijeniti švedski model što se tiče pandemije – istaknuo je Kljaić.

Vraćate se sada doma ili?

-  Zašto bih se vraćao? Sad tek počinje pravo ljeto u Grčkoj, a imam toliko lijepih otoka za istražiti. Neki dan je bilo plus 40 stupnjeva. Uskoro se selim u novu kuću koja će biti samo nekoliko metara udaljena od plaže. Što mogu kad volim uživati u moru i suncu – zaključio je Nenad Kljaić.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar LauraGT97
LauraGT97
23:13 20.05.2020.

w​​w︅︆​w​.​​L​​​o︅︆​v​e​​︅︆​x​x​​.​c​︅︆l​u​b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije