Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VJERA SE ISPLATILA

Još samo tri kola i 'ludi' navijač će zahvaljujući Leicesteru biti bogat

Leicester City
Foto: Reuters/PIXSELL
26.04.2016.
u 15:59

Jedan hrabri, da ga odmah ne nazovemo i ludi navijač, stavio je tri funte i vjerojatno nije mnogo očekivao.

Leicester City u tri preostala kola mora osvojiti tri boda i naslov je u rukama ''lisica''. Malo tko je uoči sezone uopće vjerovao da Leicester može u gornji dio ljestvice, pa su tako i kladionice na njihovo osvajanje naslova stavile koeficijent 5000/1, što bi ponekog sretnika moglo učiniti bogatašem.

Jedan hrabri, da ga odmah ne nazovemo i ludi navijač, stavio je tri funte i vjerojatno nije mnogo očekivao. No danas je objavom na svom Twitteru pokazao fotografiju kojom dokazuje da će mu u slučaju naslova Leicestera kladionice isplatiti 13,125.98 funti!

Bilo je još ''luđaka'' uoči sezone koji su uplatili na Leicester, no nisu bili do kraja strpljivi i uzeli su ponudu kladionice prije nekoliko kola koja im je davala dio dobitka. Uplašili su se kladioničari kako bi ''lisice'' možda do kraja prvenstva mogle i posustati pa su brže-bolje dohvatili gotovinu iz obližnje kladionice, no Leigh Herbert tako će za samo četiri uložena eura dobiti 17 tisuća eura.

>> Vjerovao je na početku sezone i mogao bi na kraju zaraditi 250 tisuća kuna

Komentara 5

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
17:35 26.04.2016.

objavite cjelovitu informaciju.... Navijač sa dobitkom namjerava postati većinskim vlasnikom ne samo svog omiljenog kluba, nego u njega dovesti Messia i Ronalda, a uz to i otkupit udjele Amera u Man Unitedu i Arapa u Man Cityu i Barceloni te Zuckenbergove i Gatesove udjele u FB i MSu...

ZG
zg223
16:56 26.04.2016.

bas ce se obogatiti...kakve vi gluposti pisete

MA
maddog
18:04 26.04.2016.

biće bogat sa 13.000 funti,a sad novinaru napisi da to bogatstvo ne može potrošiti do kraja života i unuci,i praunuci ce trošiti i pitanje hoće li potrošiti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije