Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objavio na Instagramu

Još nije gotovo: Nelson otkrio o čemu je razgovarao s Cro Copom u četiri oka

Roy Nelson
Foto: instagram.com/roynelsonmma
17.02.2019.
u 19:49

Cro Cop je na borilačkom spektaklu u američkom Uncasvilleu pobijedio Nelsona jednoglasnom odlukom sudaca

Jutro nakon što je poražen jednoglasnom odlukom sudaca, Roy Nelson se oglasio na svom profilu na Instagramu i otkrio da će s Mirkom Filipovićem ponovo ući u ring!

- Čestitam Filipoviću na pobjedi, ali pogodite što! Već sam razgovarao s Mirkom i dogovorili smo naš treći okršaj  - kazao je američki borac, koji je zahvalio svojim navijačima i naglasio da je unatoč svim udarcima i dalje lijep.

Podsjetimo, Cro Cop je u noći sa subote na nedjelju po hrvatskom vremenu trijumfalno krenuo u svojoj premijeri u Bellatoru. Na borilačkom spektaklu u američkom Uncasvilleu pobijedio je Nelsona jednoglasnom odlukom sudaca (30-27, 29-28, 29-28). 

>> Pogledajte razgovor s Mirkom Filiovićem na Večernji TV-u

Najbolji hrvatski MMA borac tako je uzvratio Amerikancu za poraz iz 2011. kada su obojica bili u UFC-u. Mirko je trijumfom nad Nelsonom stigao do desete pobjede u nizu i zadržao tradiciju u uzvratnim borbama.

Naime, Amerikanac je bio peti suparnik koga je Filipović pobijedio u revanšu. Mirkov 'osvetnički bijes' prije njega su osjetili Kazuyuki Fujita, Kevin Randleman, Josh Barnett i Gabriel Gonzaga.

Komentara 3

Avatar Tito
Tito
20:12 17.02.2019.

Mirko legenda

Avatar cera
cera
22:49 17.02.2019.

Evo sad već vidim revanš meč za jedno cc 4-5 godina!!! Biće to meč stoljeća!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije