Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U PROSINCU

Još nema kraja: Ronaldo će na sud zbog optužbi za silovanje

ITA, Serie A, AS Roma vs Juventus Turin
EXPA/PIXSELL
06.10.2020.
u 19:03

Te 2009. prešao je iz Manchester Uniteda u Real Madrid za 94 milijuna eura, a transfer je odlučio proslaviti u jednom noćnom klubu u Las Vegasu gdje je upravo Kathryn radila kao hostesa

Kathryn Mayorga optužila je u rujnu 2018. Cristiana Ronalda da ju je silovao devet godina ranije u jednom luksuznom hotelu u Las Vegasu. Navodno joj je uz to platio 325 tisuća eura da bi o tome šutjela, no ona je nakon devet godina ipak sve iznijela u javnost.

No, te 2018. policija Las Vegasa otvorila je slučaj, ali tužba nije pokrenuta jer su tužioci zaključili da se njene optužbe ne mogu dokazati. Sada je Kathryn Mayorga pokrenula kazneni postupak protiv zvijezde Juventusa te traži 180 tisuća eura odštete, a na sud bi Ronaldo trebao ići u prosincu, piše Sport. Ronaldo je, kada je Mayorga s optužbama izašla u javnost, tvrdio da nije kriv.  

Te 2009. prešao je iz Manchester Uniteda u Real Madrid za 94 milijuna eura, a transfer je odlučio proslaviti u jednom noćnom klubu u Las Vegasu gdje je upravo Kathryn radila kao hostesa.

Prema njezinim navodima, platio joj je piće te nju i prijateljice pozvao u hotelski apartman na zabavu.

Ronaldo nikada nije porekao kako se seksualni odnos dogodio, ali je prema njegovim riječima bio uz pristanak djevojke, dok je njena verzija priče suprotna.

Komentara 12

Avatar Dalmatinka.
Dalmatinka.
19:43 06.10.2020.

ufff...i ja bi volila da me Ronaldo siluje 😄

GE
genex
22:44 06.10.2020.

..pa zar niste prije par dana pisali da je cr7 ped.r..

Avatar GeniKameni
GeniKameni
19:51 06.10.2020.

Navodno joj je uz to platio 325 tisuća eura da bi o tome šutjela, no ona je nakon devet godina sve te novce spiskala i odlucila traziti jos! Nadam se da Ronaldo nije toliko lud da se pojavi na tom sudjenju, ili da uopce ikad vise ide u USA. Moze mu i "dama" a i americko pravosudje samo staviti soli na rep... isto kao i Romanu Polanskom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije