Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trijumf

Još jedna emotivna proslava: bivši vatreni ponovno u elementu!

Ivan Rakitić
Foto: Reuters/Pixsell
08.07.2018.
u 19:58

Napravio je šou nakon Danske, a sada je to slično ponovio i protiv Rusije

Hrvatski navijači još su jednom morali proživjeti stres u drami jedanaesteraca na SP-u. Vatreni su pobijedili domaćina Rusiju sa 6:5 (2:2) i izborili polufinale svjetske smotre, gdje će u srijedu igrati protiv Engleske.

Ponovno nam iz Izraela stiže zanimljiva snimka bivšeg hrvatskog reprezentativca Giovannija Rosse, koji tijekom prijenosa utakmica hrvatske reprezentacije radi kao stručni komentator za televizijsku kuću One.

Napravio je šou nakon Danske, a sada je to slično ponovio i protiv Rusije. Nakon što je Rakitić još jednom pogodio i odveo Hrvatsku u polufinale Giovanni Rosso opet je bio u pravom elementu, od sreće je skakao po sobi i grlio kolege...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije