Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI PROBLEMI

Još jedna djevojka optužuje Atiemwena: Stavio mi je ruku u gaćice i ugurao prste

Atiemwen i Iva Bošnjak
Foto: Igor Kralj/Pixsell/Instagram
1/2
10.03.2019.
u 20:24

GNK Dinamo nije upoznat s tvrdnjama koje navodite u svojem upitu, pa tako ne možemo komentirati njihovu osnovanost. Kao i do sada, pratimo postupanja nadležnih tijela i reagirat ćemo u skladu s utvrđenim činjenicama. Prema do sada utvrđenom nemamo naznaka da bi naš igrač bio počinitelj nekog protupravnog ponašanja, poručili su iz kluba

Javila se još jedna navodna žrtva Dinamova Nigerijca Atiemwena

Kako javlja portal Vijesti.hr, žrtva im se javila i rekla da zbog straha nije željela otkriti svoj identitet. 

"Prvo me primio za ruke, pokušao me je svuć. Ja sam se odupirala. Zatim me je počeo gušit, s drugom rukom me je opet počeo skidat. Ja sam ga molila da prestane, on nije presto. Počeo me šamarati, ja sam počela vrištati", rekla je. 

Njena priča zbila se u noći s devetog na deseti veljače. Bili su u vezi nešto manje od mjesec dana. Istodobno dok je održavao vezu s Ivom, dodaju Vijesti.hr

"Stavio mi je ruku u gaćice i ugurao mi je prste. Osjećala sam se jadno i poniženo. Nisam mogla vjerovat da se išta tako može uopće desit. Nisam vjerovala da ima takvu namjeru", kazala je. 

"Ne želim poput Ive biti predmet javnog linča gdje će me svi vrijeđati, gdje mi nitko neće vjerovati kao što njoj nitko ne vjeruje jer, u principu, mentalitet naših ljudi je takav da sam kriva jer sam žensko", rekla je na pitanje zašto to nije prijavila policiji, a onda otkrila zanimljiv detalj. 

Gotovo iste riječi kakve je uputio Ivi Bošnjak rekao je, tvrdi, i njoj.

"Ja sam iz Dinama, ja sam veliki igrač, mogu što god hoću", dodala je. 

"GNK Dinamo nije upoznat s tvrdnjama koje navodite u svojem upitu, pa tako ne možemo komentirati njihovu osnovanost. Kao i do sada, pratimo postupanja nadležnih tijela i reagirat ćemo u skladu s utvrđenim činjenicama. Prema do sada utvrđenom nemamo naznaka da bi naš igrač bio počinitelj nekog protupravnog ponašanja", poručili su iz kluba. 

Večernji list u posjedu je dopisivanja između navedene djevojke i Ive Bošnjak

Foto: Screenshot
"Totalno se suosjećam s tobom što se tiče Iyayija. Osobno sam imala slično iskustvo i to nedavno", napisala je djevojka Ivi Bošnjak dodajući kako joj apsolutno vjeruje.

Ključne riječi

Komentara 134

DM
drago.miota
20:45 10.03.2019.

Dok je bio u Gorici ništa od toga nije bilo sad kad je u Dinsmu i pala malo veča lov evo lovce na novce!!!!

TO
Tomisl
20:39 10.03.2019.

U zadnjih godinu dana je postalo " moda " da se radodajke zale da su silovane !

VJ
vjernicibrkićlucićitomašević
20:29 10.03.2019.

dođe fata u trgovinu sa 100 eura.prodavačica na kasi joj kaže ,, FATO OVA NOVČANICA JE LAŽNA,, na to će fata ,,BRZO ZOVI POLICIJU, SILOVANA SAM,,.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije