Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Još jedan pozitivan igrač u Interu, ali utakmica će se igrati...

Internazionale v AC Milan - Serie A - Giuseppe Meazza
Jonathan Moscrop/Newscom/PIXSELL
21.10.2020.
u 18:42

Kako prenose talijanski mediji Alessandro Bastoni i Radja Nainggolan su se oporavili od koronavirusa, dok su Ashley Young, Roberto Gagliardini, Ionut Radu i Milan Škriniar i dalje pozitivni

Branič talijanskog nogometnog prvoligaša Intera Achraf Hakimi (21) pozitivan je na koronavirus i propustit će večerašnju utakmicu Lige prvaka protiv Borussije Moenchengladbach, objavio je talijanski klub.

Mladi Marokanac je bio pozitivan u posljednjoj rundi testiranja pred današnji susret.

- Hakimi nema nikakvih simptoma i provest će u samoizolaciji idućih 10 dana - objavio je Inter.

Kako prenose talijanski mediji Alessandro Bastoni i Radja Nainggolan su se oporavili od koronavirusa, dok su Ashley Young, Roberto Gagliardini, Ionut Radu i Milan Škriniar i dalje pozitivni.

Susret Intera i Borussie Moenchengladbach je na rasporedu večeras na San Siru, a u drugom susretu iz skupine B sastaju se Real Madrid i Šahtar.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije