Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Interkontinentalni kup

Još jedan poraz Igora Štimca. Indija vodila 2:0, pa izgubila

Igor Štimac
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/3
07.07.2019.
u 20:26

U drugom susretu 1. kola Interkontinentalnog kupa u ponedjeljak se sastaju Sirija i Sjeverna Koreja, dok će Indija idući nastup imati 13. srpnja protiv Sjeverne Koreje

Nogometna reprezentacije Indije, koju vodi hrvatski stručnjak Igor Štimac, poražena je na otvaranju Interkontinentalnog kupa od Tadžikistan s 2-4.

Interkontinentalni kup se održava u indijskom gradu Ahmedabadu, a na njemu još sudjeluju reprezentacije Sirije i Sjeverne Koreje.

>> Pogledajte što voze hrvatski reprezentativci

Igor Štimac
1/17

Indija je na otvaranju turnira izgubila od Tadžikistana s 2-4 premda je nakon prvog poluvremena vodila s 2-0. 

Domaćin je stigao do vodstva golovima Sunila Chhetrija (5, 41), no Tadžikistan je u nastavku susreta okrenuo rezultat s četiri gola, a strijelci su bili Komron Tursunov (56), Šeridin Boboev (59), Muhammadjon Rahimov (71) i Samijev Šahrom (77).

Bio je to treći nastup Indije pod vodstvom Igora Štimca te drugi poraz. Bivši igrač 'vatrenih' je debitirao na klupi Indije porazom od Curacaa s 1-3 u polufinalu Kings kupa koji se igrao na Tajlandu, a potom je Indija u susretu za 3. mjesto pobijedila Tajland s 1-0.

U drugom susretu 1. kola Interkontinentalnog kupa u ponedjeljak se sastaju Sirija i Sjeverna Koreja, dok će Indija idući nastup imati 13. srpnja protiv Sjeverne Koreje.

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

Ključne riječi

Komentara 4

VK
vječni krojf
20:33 07.07.2019.

Hrvatski stručnjak??haha.Svi bi bili stručnjaci.

JE
Jednakost
21:37 07.07.2019.

Stico, pozuri da se beton ne stvrdne.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
13:19 08.07.2019.

Još jedan blefer i trenerska prevara u rangu Slavena Bilića.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije