Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRILI TKO JE

Još jedan nogometaš Rome je pozitivan na Covid- 19...

ITA, Serie A, Torino FC vs AS Roma
EXPA/PIXSELL
12.10.2020.
u 23:05

Nažalost, s okupljanja nacionalne vrste vratio sam se pozitivan na COVID-19. Srećom osjećam se jako dobro, ali očito je da moram proći sve potrebne mjere, te da moram u izolaciju, napisao je veznjak

Vezni igrač talijanskog nogometnog prvoligaša Rome Amadou Diawara (23) pozitivan je na COVID-19, objavio je reprezentativac Gvineje na svom Instagram profilu.

- Nažalost, s okupljanja nacionalne vrste vratio sam se pozitivan na COVID-19. Srećom osjećam se jako dobro, ali očito je da moram proći sve potrebne mjere, te da moram u izolaciju - napisao je 23-godišnji veznjak.

Diawara po dolasku u Italiju nije bio u kontakt niti sa jednim suigračem jer mu je bris uzet direktno iz njegovog automobila na ulazu u trening kamp.

On je peti nogometaš Rome koji je pozitivan na COVID-19, a prije njega pozitivni su bili Bruno Peres, Carles Perez, Justin Kluivert, te Antonio Mirante.

Romu u nedjelju očekuje ligaški ogled protiv Beneventa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije