Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORTSKA SVEČANOST

Još jedan grad dobio nogometni teren s umjetnom travom, otvorio ga Kustić

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić
Foto: Marko Dimic/PIXSELL
1/3
19.10.2022.
u 17:59

Zadnjih se dana neprestano raspravlja o stadionima, a predsjednik HNS-a danas je bio na otvaranju novog igrališta.

Marijan Kustić, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, izvršio je primopredaju novog igrališta s umjetnom travom u sklopu stadiona Balinovac, nogometnog kluba Gospić '91.

Prvi čovjek krovne organizacije hrvatskog nogometa predvodio je delegaciju HNS-a, koju su činili i voditeljica infrastrukture Andrea Dokuš, operativni asistent u uredu predsjednika Blago Jakovljević te stručna suradnica u odjelu marketinga Iva Vilenica, a svečanoj primopredaji novog terena prisustvovali su i gradonačelnik Gospića Karlo Starčević, zamjenica gradonačelnika Kristina Prša, župan Ličko-senjske županije Ernest Petry te predsjednik Nogometnog kluba Gospić Dario Radošević.

- Drago mi je što otvaramo devetnaesti teren s umjetnom travom, a posebno me raduje što je to u Gospiću, u mojoj Ličko-senjskoj županiji. Uvjeren sam da će teren uvelike pridonijeti kvaliteti treniranja, a da će djeca istinski uživati u nogometnim radostima. Ljudima u nogometnom klubu Gospić želim puno uspjeha u radu, Hrvatski nogometni savez uvijek će podupirati ovakve projekte u suradnji s lokalnim samoupravama - istaknuo je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

Foto: Robert Matić / HNK Hajduk

Ove godine su, osim u Gospiću, već otvoreni novi tereni s umjetnom travom u Kustošiji, Krapini, Metkoviću, Novom Marofu i Kutini, nakon što su u 2021. godini otvoreni hibridni tereni u Splitu, Varaždinu i Šibeniku te tereni s umjetnom travom u Dugopolju, Pakracu, Rabu te na zagrebačkim Ravnicama.

- Unatoč teškim gospodarskim vremenima, Grad Gospić je, uz pomoć Hrvatskog nogometnog saveza, završio još jedan sportski infrastrukturni projekt, na čemu posebno zahvaljujem predsjedniku HNS-a Marijanu Kustiću. Nadamo se da ćemo i u druge projekte na području Grada Gospića ići zajedno, ovo je potvrda dobre suradnje koja će se nastaviti i u budućnosti. Investicija je vrijedna dva i pol milijuna kuna, predstoji nam još napraviti ogradu oko terena i kad to bude gotovo stavit ćemo teren u funkciju - rekao je gradonačelnik Gospića Karlo Starčević. 

>> Doček za Milija Poljička, juniorskog pobjednika Wimbledona

Komentara 1

DU
Deleted user
18:12 19.10.2022.

Gospodin Karlo Starčević, pravi čovjek na pravom mjestu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije