Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Južna strana Hvara

Još im sve djeluje nestvarno: Progovorili bogati Englezi kojima je Darijo Srna prodao vilu

Darijo Srna
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/6
25.09.2020.
u 14:06

– Stali smo i bili ugodno iznenađeni s koliko topline i dobrodošlice smo dočekani od domaćih ljudi – naglasio je bračni par

Christian i Lucille Gray, veterinari iz jugoistočnoga dijela Londona, progovorili su za hrvatske medije otkako su krajem prošle godine kupili vilu od Darija Srne, nekadašnjeg kapetana hrvatske nogometne reprezentacije.

Obitelj je na Hvar prvi put stigla u srpnju 2017., točnije u Svetu Nedjelju, pa je odlučila tamo kupiti vlastitu nekretninu nakon što je ostala očarana viđenim.

Darijo Srna
1/4

– Budući da smo odsjeli na južnoj strani otoka, bilo je to područje na koje smo bacili oko. Naš agent nam je, između ostalih, pokazao i vilu Darija Srne, a odluka je pala čim smo stigli u dvorište – kazao je u dahu za Slobodnu Dalmaciju Christian Gray, pa nastavio:

– Za kuću smo se odlučili čak i prije nego što smo ušli i razgledali interijer. Osvojio nas je otvoren pogled, činjenica da se pučina i okolni otoci prostiru pred našim očima kao na dlanu – naglasio je Gray koji je ostao dodatno oduševljen kada je vidio da je kuća uređena do najsitnijeg detalja s mnogo stila i ukusa.

– Ostali smo i ugodno iznenađeni s koliko topline i dobrodošlice smo dočekani od domaćih ljudi. Nije se bilo teško naviknuti se na sve to mirisno bilje koje nas okružuje, ružmarin, kadulju i lavandu, na svježu ribu, izvrsno domaće vino i najukusnije maslinovo ulje koje smo ikad probali – istaknula je Lucille, dok je Christian otkrio da je uz suprugu i troje djece počeo učiti hrvatski jezik.

– Hvar je za nas poseban otok, volimo taj holistički i prirodan pristup životu obogaćenom nevjerojatnim, gotovo nestvarnim prirodnim ljepotama. Želimo komunicirati sa svima, svi su nam tako dragi i simpatični – zaključio je bogati veterinar.

Inače, kada je Srna kupio nekretninu na uzvisini iznad Ivan Dolca na južnoj strani Hvara, bila je to tada kamena poljska kuća koja je tek s vremenom preuređena i nadograđena u atraktivnu vilu s bazenom.

Javnosti je ipak ostalo nepoznato za koliko je prodana.

Ključne riječi

Komentara 10

SK
strogo kontrolirani vlakovi
21:45 25.09.2020.

Zašto je ovaj članak u sportskoj rubrici?

MA
Markhan
07:37 27.09.2020.

A u Hrvatskoj veterinari rade za 3500kn u pet shopovima. Ako i to.

Avatar PARA BUBA MARA
PARA BUBA MARA
18:55 25.09.2020.

Raj na zemlji, ko to imade ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije