Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI IZAZOV

Jordi Cruyff preuzeo Ekvador

Jordi Cruyff
Foto: DANIEL TAPIA/REUTERS/PIXSELL
14.01.2020.
u 16:43

Ekvador u južnoameričkim kvalifikacijama za SP 2022 u Kataru 26. ožujka igra s Argentinom. Ekvador je dosad samo tri puta igrao na mundijalima i samo jednom (2006) prošao grupnu fazu

Nizozemac Jordi Cruyff, sin legendarnog Johana Cruyffa, preuzeo je mjesto izbornika reprezentacije Ekvadora s kojim ima zadaću plasirati se na SP 2022.

"Lijepo je biti ovdje, ovo je novi izazov za mene i nadam se da će prilagodba biti kratka jer nas čeka dosta posla", kazao je po dolasku u Quito 45-godišnji Cruyff, koji je igrao i za Barcelonu i Manchester United. Karijeru je završio 2010. godine, a otad je trenirao Maccabi Tel-Aviv i kineski Chongqing Lifan

Na klupi Ekvadora naslijedio je Kolumbijca Hernana Daria Gomeza, koji je dao ostavku nakon ispadanja u grupnoj fazi Copa Americe, s jednim remijem i dva poraza.

Ekvador u južnoameričkim kvalifikacijama za SP 2022 u Kataru 26. ožujka igra s Argentinom. Ekvador je dosad samo tri puta igrao na "mundijalima" i samo jednom (2006) prošao grupnu fazu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije