Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na dražbi

Jordanove tenisice mogle bi dosegnuti vrtoglavi iznos

Michael Jordan
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
10.05.2020.
u 13:15

Riječ je o Nikeovim tenisicama "Air Jordan 1" sa potpisom košarkaške legende

Poznata aukcijska kuća Sotheby's uvrstila je na internetsku dražbu tenisice koje je nosio Michael Jordan, a očekuju se da će biti prodane za iznos između 100.000 i 150.000 dolara. 

Riječ je o Nikeovim tenisicama "Air Jordan 1" sa potpisom košarkaške legende, a dosad su bile u vlasništvu kolekcionara Jordana Gellera i bile su izložene u njegovom muzeju tenisica "Shoezeum" u Las Vegasu. 

Internetska dražba traje do 17. svibnja, kada su u SAD-u na rasporedu dvije zadnje epizode vrlo gledanoga dokumentarnog filma "Posljednji ples" o Michaelu Jordanu i Chicago Bullsima.

Sotheby's, koji se uglavnom bavi aukcijama umjetničkih djela, prošle je godine održao prvu dražbu tenisica i na toj aukciji ostvaren je rekordan iznos za par. Nikeove tenisice za trčanje iz 1972. godine, poznate pod imenom  "Moon Shoe", prodane su za 437.500 dolara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije