Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESPORTSKI

Mladi Sjevernokorejac šokirao prljavim potezom tijekom utrke

Jong Kwang Bom
Foto: Reuters
1/16
22.02.2018.
u 12:55

16-godišnji olimpijac postao je hit nakon što je u utorak na ZOI u Pjongčangu nakon što je pao u utrci, a onda rukom bezuspješno pokušao srušiti protivnika.

Nije važno pobijediti, važno je sudjelovati, staro je Coubertinovo geslo Olimpijskih igara kojega se  sjevernokorejski brzoklizač Jong Kwang Bom očito ne drži.

16-godišnji olimpijac postao je hit nakon što je u utorak na ZOI u Pjongčangu nakon što je pao u utrci, a onda rukom bezuspješno pokušao srušiti Japanca Ryosukea Sakazumu.

Jong Kwang Bom nije uspio u svom naumu jer je Japanac ostao na klizaljkama, ali se Sjevernokorejac mogao ozlijediti. Na kraju je diskvalificiran, a nakon utrke nije želio razgovarati s novinarima.

Komentara 4

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
15:15 22.02.2018.

mogao bi ostati bez šake pa više neće imati čime rušiti protivnike

DU
Deleted user
18:50 22.02.2018.

Bit ce logor kad se vrati kuci!

DE
deda1234
16:16 22.02.2018.

Kad sada nesme doma,!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije