Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plan B

Jon Jones: Ako se ne mogu boriti u UFC-u, onda idem u Rusiju, Kinu ili Japan

Jon Jones
Foto: screenshot/youtube
02.09.2018.
u 15:44

Iako neke informacije govore da bi iz USADA-e mogle doći dobre vijesti, ‘Bones’ ima i plan ‘B’…

Jon Jones i njegovi fanovi nestrpljivo iščekuju odluku USADA-e o potencijalnoj suspenziji koja mu prijeti zbog pada na anabolički steroid turinabol, piše Fight Site.

Priča je to koja se povlači još iz doba njegovog drugog susreta s danas dvostrukim UFC-ovim prvakom Danielom Cormierom. Jones je, podsjetimo, tog 29. srpnja prošle godine u trećoj rundi nokautirao Cormiera, ali je zbog spomenutih razloga ostao bez titule i pobjede koja je tako pretvorena u ‘no contest’.

Iako neke informacije govore da bi iz USADA-e mogle doći dobre vijesti, ‘Bones’ ima i plan ‘B’…

“Čekam da ispitaju moj slučaj. Proveo sam posljednjih godinu dana skupljajući materijale za svoju obranu. Oni su sve to uzeli u obzir. I sada čekam. Čim mi daju zeleno svjetlo ja ću se vratiti borbama”, izjava je Jonesa koju prenosi ruski MatchTV.

A što će se dogoditi ako stignu loše vijesti?

“Ako se ne mogu boriti u UFC-u, onda ću se boriti u Rusiji, Kini ili Japanu. A kada završim s borbama, plan mi je trenirati druge ljude. To je nešto u čemu sam jako dobar. Pomagao bih im da dostignu formu i nauče se boriti. Te stvari meni dolaze vrlo prirodno”, zaključio je bivši prvak.

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
16:54 02.09.2018.

ide u rusiju. Rusi su inace poznati po ne uzimanju dopinga

Avatar dkoor
dkoor
16:01 02.09.2018.

Steta da je tako kompromitirao svoju karijeru. Jedan od najkompletnijih i najnadarenijih boraca koje je UFC ikada vidio... bilo bi zaista steta ako se vise ne bide aktivno borio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije