Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poraz Hajduka

Carrillo: Ostavka? Nisam očekivao da će to biti prvo pitanje

Joan Carrillo
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/11
04.11.2017.
u 22:07

Nije Rudeš dobio utakmicu u drugom poluvremenu nego smo je mi izgubili

Neću napustiti momčad. Ja imam više informacija od vas, moj ugovor je tu, ne mogu ništa učiniti, a ako vodstvo kluba misli da ne zaslužujem tu biti, to je na njima - rekao je trener Hajduka Joan Carrillo nakon šokantnog domaćeg poraza od Rudeša.

U 15. kolu Prve HNL zagrebačka je momčad pobijedila bijele sa 3:2.

- Meni kao treneru ostaje da radim i mislim na sljedeću utakmicu. Mislio sam da će prvo pitanje biti kako ja vidim utakmicu.

- Nije Rudeš dobio utakmicu u drugom poluvremenu nego smo je mi izgubili jer nismo igrali kao momčad. Na poluvremenu sam govorio da utakmica nakon 2:0 nije gotova i da moramo izaći s jasnim stavom da zabijemo treći gol. Teklić je imao jednu situaciju, a nakon što su nam dali gol bilo je nekoliko situacija koje mi se nisu svidjele - zaključio je trener bijelih Joan Carrillo.

Rudeš je izborio tek drugu pobjedu u sezoni.

- U pripremi nismo odustali od plana za ovu utakmicu. Na sastanku s igračima kad smo čuli da Istra vodi 4:0, rekao sam im da je to pozitivna stvar za nas. Kazao sam im da ako budemo vjerovali u pobjedu ćemo ih opet sustići - rekao je trener zagrebačke momčadi Inaki Alonso pa dodao:

Joan Carrillo
1/22

- Dvije pogreške smo skupo platili u prvom dijelu, ali nisam bio nezadovoljan igrom i rekao sam igračima da imamo šansu. Postignuti gol je bio ključan detalj preokreta. Najvažnija je stvar vjerovati u sebe.

- Mogu ovo smatrati velikom pobjedom pogotovo što sam je ostvario na ovakvom stadionu i protiv dragog kolege Joana Carrilla, što daje na draži. U nogometu je najgore kad vodiš 2:0 pa primiš gol, tada se pojave određene dvojbe u tvojoj momčadi - rekao je trener Rudeša.

POGLEDAJTE VIDEO NAJLUĐIH NOGOMETNIH PROMAŠAJA

 

Komentara 8

ED
europski dinamo
22:22 04.11.2017.

Čemu ostavka???? Pa duga je cesta....

MV
Mijat vrdoljak
22:29 04.11.2017.

Pa zašto bi dao ostavku, kako je sam rekao ima ugovor koji nikada nije imao niti će ga više ikada imati, a na upravi je da mu da otkaz i taj ugovor isplati prije nego i sama dobije otkaz.

MU
Mukowsky
00:01 05.11.2017.

Torcidu u upravu, a Naš Hajduk za predsjednika kluba!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije