Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NJEMAČKI IZBORNIK

Joachim Löw: Bili smo bolji od Francuske, zaslužili smo više

Low
Foto: Reuters
1/9
07.07.2016.
u 23:45

- Bili smo bolji, ali smo nesretno primili gol iz jedanaesterca u posljednjoj minuti. Imali smo i prilike, ali nismo zabili. Nismo imali sreće - rekao je njemački izbornik.

Antoine Griezmann zabio je dva gola Njemačkoj i odveo Francusku u finale Eura. Napadač Francuske trenutno je prvi strijelac turnira sa šest golova, a mogu ga dostići još samo Portugalci Cristiano Ronaldo i Nani s protiv kojih će igrati u finalu te njegov suigrač Olivier Giroud.

- Promašio sam jedanasterac u finalu Lige prvaka i jako sam se želio iskupiti danas - rekao je Griezmann pa najavio finale:

- Protiv Portugala su šanse 50:50. Svašta se može dogoditi u finalu.

Trener Njemačke Joachim Löw smatra da je njegova momčad nezasluženo ispala.

- Bili smo bolji, ali smo nesretno primili gol iz jedanaesterca u posljednjoj minuti. Imali smo i prilike, ali nismo zabili. Nismo imali sreće. Danas smo bili bolji od Francuske, ali rezultat nije otišao u našu korist. Zaslužili smo više - rekao je Joachim Löw.

Nešto slično izjavio je i vratar Njemačke Manuel Neuer.

- Možemo jedino žaliti što nismo zabili. Imali smo svoje prilike. Bili smo motivirani, ali jednostavno nismo imali sreće. Nema gore stvari nego izgubiti u polufinalu - rekao je Neuer.

Komentara 18

DU
Deleted user
00:40 08.07.2016.

njemacka je u svemu pa i u nogometu..zakon..sve drugo su preseravanja..i trazenja ratnih odsteta..

Avatar Idler 3
Idler 3
00:03 08.07.2016.

Dečki dragi, kojeg vi imate izbornika - žali kaj niste prošli u finale ?! Naš uvjereava cijelu naciju kak je poraz od Portugala izniman uspjeh !!!

FI
filipsbilliard
02:21 08.07.2016.

mozda ste zasluti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije