Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbornik SAD-a

Jim Courier oduševio odgovorom na pitanje o Hrvatima!

Davisov kup
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/12
14.09.2018.
u 18:01

Nakon što je prvi bod osigurao Borna Ćorić pobjedom nad Steveom Johnsonom 6:4, 7:6(4), 6:3, drugi nam je donio Marin Čilić koji je sa 6:1, 6:3, 7:6 pobijedio Francesa Tiafoea.

Nakon prvog dana polufinala Davisova kupa Hrvatska protiv SAD-a vodi 2:0. Bio je to sjajan dan naših tenisača koji su oduševili zadarsku publiku.

Nakon što je prvi bod osigurao Borna Ćorić pobjedom nad Steveom Johnsonom 6:4, 7:6(4), 6:3, drugi nam je donio Marin Čilić koji je sa 6:1, 6:3, 7:6 pobijedio Francesa Tiafoea.

>>Pogledajte Courierovu izjavu

Došli smo tako na korak do novog trijumfa nad Amerikancima i još jednog finala ovog eminentnog natjecanja. Dosad smo protiv SAD-a igrači četiri puta i imamo sve pobjede pa je zbog toga od izbornika SAD-a Jima Couriera traženo da malo pojasni zbog čega ih Hrvatska tako često pobjeđuje.

- Zbog toga što su dobri u tenisu. Ne znam pratite li tenis, ali oni su već neko vrijeme prilično dobri u tenisu, rekao je Courier i nasmijao ljude u konferencijskoj sali. Zatim je dodao:

- Imaju zajedništvo, prava su momčad. A kada imate takvu širinu, teško vas je pobijediti. I to ne samo nama nego i drugim zemljama, odgovorio je izbornik SAD-a i oduševio komplimentima na naš račun.

>>Pogledajte kako su navijači dočekali Marina Čilića

Komentara 12

AP
apoxiomen007
18:26 14.09.2018.

Čestitke našima!

Avatar Tito Krmčina
Tito Krmčina
23:32 14.09.2018.

Geni geni kameni

Avatar southman
southman
19:10 14.09.2018.

Finale sa francuzima u Francuskoj !? Nismo bez šansi !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije