Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CROATIA CUP

Ježić najavila: Kraljice šoka idu po nastavak pobjeda protiv nepoznatih Brazilki

DAN, EHF Euro 2020, Dänemark vs Croatien
Foto: EXPA/PIXSELL
1/3
15.04.2021.
u 18:30

"Brazilkama ne znamo puno, ali večeras ćemo ih detaljno pogledati. Kao i uvijek, mogu obećati da ćemo dati sve od sebe."

Nakon pobjede nad Nizozemskom (24:23) u srijedu u prvom susretu HEP Croatia Cupa, hrvatska ženska rukometna reprezentacija igrat će protiv Brazila. Utakmica je na rasporedu u petak u 20.00 sati u dvorani "Žatika" u Poreču. 

 I ovu utakmicu vodit će trenerica Snježana Petika s obzirom da je već otprije poznato da je izbornik Nenad Šoštarić u karanteni.

- Imam razumijevanje i podršku svih cura i sve ide prema planu, a kad se pobjeđuje moramo biti zadovoljni. O Brazilkama ne znamo puno kao o ekipi, znamo tek da igraju u jakim europskim klubovima. Tako da čekamo njihovu večerašnju utakmicu protiv Nizozemske i ovisno o tome, slagat ćemo taktike i u obrani, i u napadu - kazala je Snježana Petika, trenerica reprezentacije.

Nakon utakmice protiv Nizozemske sve igračice spremne su za novi ispit protiv Brazila, a kapetanica reprezentacije Katarina Ježić ističe:

- Sretna sam jer imamo odličnu atmosferu i tu energiju onda prenosimo na teren. Mislim da smo zadnji put protiv Brazila igrale jako davno, na zadnjem Svjetskom prvenstvu na kojem je Hrvatska igrala. O Brazilkama ne znamo puno, ali večeras ćemo ih detaljno pogledati. Kao i uvijek, mogu obećati da ćemo dati sve od sebe.

U četvrtak u 18.00 sati na rasporedu je utakmica Nizozemske i Brazila.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije