Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sporna situacija

Jesu li lokosi teško oštećeni, je li Hajduk zabio iz zaleđa?

Hajduk
Foto: screenshot yotube
1/7
24.09.2017.
u 21:07

Lokosi su poveli golom Krstanovića, da bi sve preokrenuo Hugo Almeida u završnici susreta. Kad je zabio drugi gol u 90. minuti, svi su pomislili da će Splićani osvojiti tri boda, ali s tim se nije složio Luka Capan

Nogometaši Hajduka i Lokomotive odigrali su sjajnu utakmicu u sklopu desetog kola HNL-u. U susretu prepunom preokreta i golova odigrali su 2:2.

Lokosi su poveli golom Krstanovića, da bi sve preokrenuo Hugo Almeida u završnici susreta. Kad je zabio drugi gol u 90. minuti, svi su pomislili da će Splićani osvojiti tri boda, ali s tim se nije složio Luka Capan koji je u trećoj minuti nadoknade poravnao na 2:2.

Foto: screenshot yotube

No, s ovog susreta pamtit će se i jedna vrlo dvojbena situacija. Naime, Almeidin gol za 1:1 je, čini se, bio postignut nakon zaleđa. Pogledajte spornu situaciju OVDJE pa sami procijenite je li riječ o zaleđu...

Ispod članka možete ostaviti svoj glas u anketi!

Je li gol Hajduka iz zaleđa?

Ključne riječi

Komentara 48

IL
ilijan
21:15 24.09.2017.

Lokomotiva je oštećena, hajdukova igra nema ni glave ni repa!

Avatar abcd
abcd
21:23 24.09.2017.

zaledje i crveni garavom. opet se ulicna prcija slepa na suca

AR
Artukovic
21:35 24.09.2017.

Zalede ko kuca....u stvari splicani samo dokazuju da treba nekad nekad u svom gradu prebit pokojeg suca i onda nista nije zaleđe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije