Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRISAVLJE

Jeste li zadovoljni? HRT objavio velike vijesti, ovo će mnoge razveseliti!

Prisavlje
Foto: Robert Anić/PIXSELL
30.06.2020.
u 22:34

HRT je otkupio prava u paketu i za iduće ZOI 2022 (Peking) i LJOI 2024. (Pariz). Time se zadržava kontinuitet praćenja vrhunskih sportskih sadržaja i nastupa hrvatskih sportaša na najvećim svjetskim sportskim pozornicama

Hrvatska radiotelevizija (HRT) donosi za sve ljubitelje sporta odlične vijesti: majstorije Cristiana Ronalda i Messija, najatraktivnije i najuzbudljivije nogometne sadržaje, borbu za medalje i strast koju ispisuje najveći sportski događaj - Olimpijske igre – sve to moći ćete i dalje pratiti u programu HRT-a  - poručili su s Prisavlja.

- Naime, HRT je otkupio prava za utakmice srijedom u Ligi prvaka u sezonama 2021./2022., 2022./2023. i 2023./2024. Svaku srijedu u uobičajenom terminu HRT će imati pravo na prvi izbor utakmice. Prijenosi susreta počinju s posljednjom kvalifikacijskom rundom (4. pretkolo), nastavljaju se prijenosima u grupnoj i nokaut fazi do najuzbudljivijeg trenutka sezone – finala i podizanja pehara osvajača lige prvaka.

HRT je vlasnik i dodatnog sadržaja – poput sažetaka i tjednog magazina Lige prvaka, koji nudi sjajne priče o junacima koji su obilježili najelitnije europsko klupsko natjecanje i brojne druge aktualnosti.

 „Izravni prijenos utakmica Lige prvaka srijedom navečer uz studijsku analizu, goste i sažetke dio su najgledanijeg sadržaja HTV-a i smatramo kako smo s razlogom na taj način zadržali vrhunski sport i premium sadržaj u našem programu i u idućem dužem razdoblju. Ne možemo sakriti zadovoljstvo ostvarenim nakon dugih i iscrpnih pregovora, a HTV u novom paketu, kao i do sada, zadržava pravo prvog izbora utakmica srijedom, što je od izuzetne važnosti i javne uloge i zbog nastupa hrvatskog predstavnika, poput onog Dinamovog u proteklim sezonama…“ - naglasio je tim povodom Glavni ravnatelj HRT-a Kazimir Bačić.

HRT je otkupio prava u paketu i za iduće ZOI 2022 (Peking) i LJOI 2024. (Pariz). Time se zadržava kontinuitet praćenja vrhunskih sportskih sadržaja i nastupa hrvatskih sportaša na najvećim svjetskim sportskim pozornicama.

Zimske olimpijske igre u Pekingu održat će se od 4. do 20.veljače 2022. godine. Peking će na taj način postati prvi grad koji je bio domaćin zimskih i ljetnih Igara (2008.)

ZOI u Pekingu 2022. godine obuhvatit će 109 disciplina, od čega i 7 novih, koje će zasigurno znatno pridonijeti većoj zastupljenosti sportaša, kao i zanimljivosti natjecanja.

Ljetne olimpijske igre u Parizu održat će se od 26. srpnja do 11. kolovoza 2024. Blizina samog natjecanja i ista vremenska zona zasigurno će i dodatno ovaj veliki sportski spektakl približiti samim gledateljima.

Svakodnevni prijenosi, posebne emisije s naglaskom na nastupe hrvatskih sportaša, dnevni pregledi najvažnijih trenutaka, javljanja s lica mjesta, praćenje priprema hrvatskih predstavnika uoči nastupa - samo su dio onoga što će moći pratiti naši gledatelji.

Podsjetimo kako su s Olimpijskih igara hrvatski sportaši donijeli Hrvatskoj 44 odličja - od kojih 33 s ljetnih (11 zlatnih, 10 srebrnih i 12 brončanih), a 11 sa zimskih olimpijskih igara (4 zlatna, 6 srebrnih te 1 bronca) - poručili su s Prisavlja. 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
12:21 01.07.2020.

Bravo trebalo vam je samo 20 godina da nam za naše novce omogučite da gledamo ono što mi želimo.

HR
hr76
01:06 01.07.2020.

Bravo! Pohvala za HRT. Samo kad bi još i barem jednom tjedno prikazivali utakmicu HNL-a, mislim da bi to koristilo i klubovima i gledateljima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije