Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NISMO SRETNI'

Jeste li ovo ikad prije vidjeli? Sudac se ispričao jer je pomogao Srbima

Foto: Reuters
1/4
29.03.2021.
u 19:05

Kao suci na utakmici mi se trudimo maksimalno kako bismo donijeli dobre odluke.

Sudac Danny Makkelie koji je sudio kvalifikacijsku utakmicu za SP 2022. između Srbije i Portugala (2:2), ispričao se u izjavi koju je prenio sportski dnevnik "A Bola".

- Sve što mogu reći je da se ispričavam portugalskom izborniku Fernandu Santosu i portugalskoj reprezentaciji zbog svega što se dogodilo - izjavio je 38-godišnji nizozemski sudac. 

- Kao suci na utakmici mi se trudimo maksimalno kako bismo donijeli dobre odluke, a kada napravimo nešto ovakvo zbog toga nismo uopće sretni - dodao je.

U subotu u utakmcii između Srbije i Portugala u zadnjoj minuti sudačke nadoknade kada su dvije repeezenacije bile izjednačene nizozemski je sudac poništio gol Cristiana Ronalda iako je lopta prešla liniju.

Ronaldo je bijesan zbog sudačke odluke na travu bacio kapetansku vrpcu i za to je kažnjen žutim kartonom.

Nakon pobjede nad Azerbajdžanom (1:0) i neriješenog rezultata protiv Srbije, Portugal, aktualni europski prvak, trenutačno je drugi u skupini A sa četiri boda koliko ima i vodeća Srbija.

U kvalifikacijskim utakmicama za svjetsko prvenstvo suci na raspolaganju nemaju VAR tehnologiju ili tehnologiju na golnoj liniji koje bi im pomogle u provjerama spornih situacija.

Ključne riječi

Komentara 1

CO
Cobra_
20:31 29.03.2021.

A što vam je sad opet Srbija kriva???????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije