Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ DLAKE NA JEZIKU

Jeličić opet žestok: Nećete vjerovati kome daje zasluge za Dinamov naslov

Jeličić i Beusan
Foto: HRT Screenshot
1/7
14.05.2018.
u 21:30

- Osijek je teško oštećen kod Hajduka jer je gol Hajradinovića nepravedno poništen - rekao je Beusan

Dinamo je 19. put prvak Hrvatske, iako su već četiri utakmice bez pobjede. Naslov su osigurali još u nedjelju nakon što ni Rijeka ni Hajduk nisu slavili.

- Imamo lošeg prvaka i još lošiju pratnju koja nije znala iskoristiti brojne njihove greške. Dinamo svoj naslov treba zahvaliti Damiru Miškoviću i Nadzornom odboru Hajduka. Miškoviću jer je rasprodao cijelu momčad koja bi u ovom prvenstvu imala valjda 28 bodova više od prvaka, a nadzornicima Hajduka zbog sjajnog tajminga smjene predsjednika Kosa kad su u samo dva tjedna prosuli sve ono dobro što je Hajduk radio cijelo prvenstvo - u emisiji Stadion otkrio je komentator HRT-a Joško Jeličić pa se osvrnuo na Dinamo.

Jeličić i Beusan
1/13

- Nema kontinuiteta rada i struke, selekcije igrača i planiranja nekoliko sezona unaprijed. najbolji pokazatelj toga jest činjenica da predsjednik Barišić nakon mjesec dana od imenovanja Nikole Jurčevića priča o nepovjerenju treneru. Zdravko Mamić bira struku, a o nogometnoj igri zna onoliko koliko sam ja davno zaboravio. Nek' se on drži onoga što radi dobro tj. izvoza jer mu je uvoz katastrofalan.

Komentirao je Jeličić i ugovor koji je Željko Kopić dobio u Hajduku.

- NO odnosno NLO Hajduka opet nije napravio dobru stvar jer ako produžujete ugovor jednom treneru koji je stručnjak morate mu dati kontinuitet što se ne može napraviti s ugovorom na godinu dana. Ovim potezom Kopić gubi autoritet koji mu je potreban da riješi zapaljivu situaciju u svlačionici. Hajduk i Dinamo trebaju pogledati u dvorište Rijeke, trener je uvijek u pravu i danas svatko tko dolazi igrati u Rijeku zna pravila ponašanja.

Suđenje je komentirao Mateo Beusan koji tvrdi da je Osijek oštećen na Poljudu.

- Osijek je teško oštećen kod Hajduka jer je gol Hajradinovića nepravedno poništen. To je bila velika pogreška pomoćnog suca, ali i svih ostalih koji nisu signalizirali da zaleđa nije bilo. Duel između Borje Lopeza i Grezde je čist, nema nikakvog govora oko penala i to je ispravna odluka suca.

Komentara 23

RA
rajcity
22:33 14.05.2018.

On je kao nekakav znalac.I Štimac je bio veliki trener do dolaska na čelo reprezentacije,tada se vidjelo da je totalna neznalica.

Avatar Lovre42
Lovre42
22:34 14.05.2018.

Upravo ovakvi "stručnjaci" poput Jeličića, nogomet su doveli u ovo današnje stanje.I to je jedina istina.

ED
europski dinamo
22:51 14.05.2018.

E da nije Miskovic ovo,hajduk ono ,Dinamo ne bi bio prvak...ovakve bljezgarije moraju plaćati porezni obveznici. Da Mamić nije prodao Modrića,Kovačića,Brozovića,Vrsaljka,Corluku Dinamo bi sutra igrao finale EL protiv Atletica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije