Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
karate

Hrvatska ima kadetsku prvakinju svijeta!

jelena pehar
12.11.2015.
u 21:08

Jelena Pehar redom je pobjeđivala predstavnice SAD-a, Tajvana, Nizozemske, Australije i Brazila, te naposljetku u velikom finalu Egipćanku Gharazi s 4:3.

Prvog natjecateljskog dana 9. prvenstva svijeta u karateu za kadete, juniore i mlađe seniore u glavnom gradu Indonezije Džakarti Hrvatska je dobila kadetsku prvakinju svijeta

Jelena Pehar se okitila zlatom u konkurenciji kadetkinja do 54 kilograma, a do tog fenomenalnog uspjeha Jelena je morala pobijediti u ukupno šest mečeva. 

Redom je pobjeđivala predstavnice SAD-a, Tajvana, Nizozemske, Australije i Brazila, te naposljetku u velikom finalu Egipćanku Gharazi s 4:3. 

Blizu medalje bila je i Lucija Lesjak, koja je u svojoj kategoriji osvojila peto mjesto. 

>> Trijumf i 2000 USD za Mašu Martinović koja je pobijedila i svjetsku prvakinju!

Komentara 1

DU
Deleted user
22:16 12.11.2015.

Bravo! Iskrene cestitke! Ocekujem intervju s Jelenom na ovom portalu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije