Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESVAKIDAŠNJE SCENE

Tenisačica pogodila reketom sakupljača loptica, protivnica ju napala

Naomi Broady
Foto: Youtube/Screenshot
1/2
06.01.2016.
u 17:22

'Nema šanse da je to bilo slučajno. Pogledajte snimku i vidjet ćete.'

Tenis često nazivaju sportom u kojem vladaju posebne manire, igrači i igračice su pristojni i puni respekta prema svima oko sebe. Iznimka je svakako meč drugog kola Auckland Classica između 25-godišnje Britanke Naomi Broady i 18-godišnje Latvijke Jelene Ostapenko.

Naime, umalo je došlo do ozbiljnijeg sukoba nakon dvoboja, a i tijekom njega bilo je nekoliko trzavica, koje su kulminirale u 13. igri drugog seta pri rezultatu 2:2. Broady je pucala neobranjivao i Latvijki je u pokušaju da dođe do loptice ispao reket iz ruke pa pogodio sakupljača loptica u leđa.

Na to je Britanka doslovno izgubila živce i počela vikati da to nije bilo slučajno i da želi diskvalifikaciju svoje protivnice.

- Bacila je reket na sakupljača loptica, nema šanse da je to bilo slučajno. Pogledajte snimku i vidjet ćete - vikala je Britanka na rubu suza.

No do diskvalifikacije nije došlo, a nekako su je suci uspjeli smiriti. Na kraju je pobijedila 4:6, 7:6 (4), 7:5, ali umjesto da "stane na loptu" prilikom rukovanja unijela se u lice protivnici.

- Nisam prva krenula u svađu, Jelena je rekla da je moje ponašanje bilo grozno. Mislim da to nije bilo u redu s obzirom na sve što se događalo tijekom meča - objasnila je Britanka svoje ponašanja i sve objavila na Twitteru gdje joj je podršku pružio i Andy Murray.

Kako god cijela priča nekome izgledala na kraju nije toliko bitno za nastavaka turnira i u četvrtfinalu je čeka Amerikanka Sloane Stephens.

>> Tenisačica dobila šakom u lice zbog navijanja za prijateljicu

Komentara 6

Avatar niko_svetinja
niko_svetinja
17:55 06.01.2016.

Bacila, ispustila reket pa sto. Ocito da Egleskinja ne bi pobijedila da nije isprovocirala ovu drugu, po meni nju je trebalo diskvaliicirati.

Avatar poglavito
poglavito
17:56 06.01.2016.

Nepromišljen potez .

GL
GLADIATOR
18:24 06.01.2016.

Niko, slažem se 100%, najveći papak je murray...., koji penaš...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije