Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žuti mravi su najbolji
Povratak na članak

Jelavić: Ushićeni smo, ali i uplašeni zbog svega onoga što donosi Euroliga

Naši igrački dragulji poput Šarića, Hezonje, Mavre, Krtolice vrijede na tržištu četiri milijuna eura, no na prodaju ne pomišljamo

Komentari 1

Avatar cluesblues
cluesblues
10:00 06.06.2011.

jos jedan primjer da u hrvatskoj drek uvijek ispliva na povrsinu, a sve ostalo potone - ali nek se ta mafija ne zanosi da ce zagreb ikad postat zamjena za cibonu koju su zbog pohlepe i virjednih nekretnina unististili...sta see karamarka tice, nadam se da karijeru zavrsit u remetincu medju kam i spada skupa sa svojim pajdasima iz uprave protiv kojih uskok vec vodi brojne postupke zbog razno-raznog kriminala....samo je jedna cibona!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.