Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORTAL.DE

Jelavić sve bliže HSV-u u siječnju

Nikica Jelavić
Reuters
21.12.2009.
u 14:39

Sve je više informacija da bi odnedavni hrvatski nogometni reprezentativac 24-godišnji Nikica Jelavić ubrzo mogao iz bečkog Rapida krenuti put Hamburga.

Austrijski su mediji prije dvadeset dana prvi put spomenuli takvu mogućnost, ali od tada je Jelavić nekoliko puta stavljen u kontekst bundesligaša sa sjevera Njemačke, gdje već igra jedan Hrvat Mladen Petrić i to na njegovoj napadačkoj poziciji.

No, Hamburg je tijekom prvog dijela sezone imao velikih problema s napadačima, a to je razlog što je Jelavić postao zanimljiv čelnicima Hamburga, kao i njegova golgeterska moć koju pokazuje ove sezone.

Jelavić je, naime, zabio baš Hamburgu tijekom natjecanja po skupinama Europske lige u pobjedi Rapida u Beču 3:0. Isto tako, u devetnaest utakmica austrijske bundeslige Jelavić je poentirao osam puta.

Sportal.de u ponedjeljak piše, a poziva se na nove austrijske napise (ne imenuju se točno izvori), da je Jelavić još jedan korak bliže Hamburgu, iako od ranije postoji mala barijera zbog  financijskih detalja mogućeg ugovora. Hamburg zasad nije dizao prvotnu ponudu od tri milijuna eura, makar je Rapid želio jedan milijun više.

Nadalje je Sportal.de dodao da glavni ljudi Rapida prvotno nisu bili spremni za transfer, ali sada nemaju ništa protiv da se posao obavi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije