Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izabrano društvo

Jelavić, Rooney i Aguero – napadački trojac u momčadi kola

nikica jelavić (1)
PA/Pixsell
23.04.2012.
u 12:19

– Dva je puta \'\'pogledao\'\' na protivnička vrata, što je završilo s dva jako lijepa gola – piše Goal.com

Nikica Jelavić odlično se snašao u Premiershipu i u devet nastupa postigao šest pogodaka. U posljednjoj utakmici postigao je dva pogotka protiv Manchester Uniteda na Old Traffordu, u remiju 4:4.

Zbog toga je Jelavić u izboru Goal.coma izabran u momčad kola, prvi put otkako je u siječnju stigao u Everton. Nikica se u toj momčadi nalazi u probranom društvu, a uz njega napadački trojac čine i Rooney te Aguero.

"Dva puta je 'pogledao' na protivnička vrata, što je završilo s dva jako lijepa gola: krasan udarac glavom za vodstvo toffeesa u prvom poluvremenu i zakucavanje iz voleja za treći gol svoje momčadi. Zaista klasan napadač!", kaže se u opisu Jelavićeve igre na Goal.comu, koji mu je dodijelio ocjenu 7,5.

Momčad kola: Čech – Hibbert, Kompany, Cahill, Clichy – Fellaini, Cabaye, Taarabt – Agüero, Rooney, Jelavić

Komentara 3

Avatar tomislav21
tomislav21
13:47 23.04.2012.

Herceg Bosno srce ponosno

Avatar flame
flame
17:32 23.04.2012.

Dok mu dobro ide onda je \"hrvatski napadač\", ne daj Bože da promaši penal na Euru, bit će *******, ali ništa nova za hrvatsku zlobu i zaboravljivost... svaka čast, Nikica, a ovo je tek početak...

DU
Deleted user
23:00 23.04.2012.

a dje je modric, i on je uvrscen u ovu ekipu, ali da im cisti kopacke i nosi torbe sa dresovima, ahahaaaa. nesto ga vecernji odavno nije prodo za 3ooooooooooooooooooooooo funti manchesteru ili chelsea, ahahaaaaaaaaaaa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije