Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
konačno gotovo?

Jelavić opet pregovara s Rangersom, čeka samo radnu dozvolu

Nikica Jelavić
Reuters
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
15.08.2010.
u 16:06

Nekoliko je stranih izvora u nedjelju ujutro donijelo vijest kako je ponovno aktualiziran prelazak Nikice Jelavića u Rangers.

Iako nema službene potvrde, izgleda da je hrvatski reprezentativac rješio nesuglasice sa Rapidom te kako je škotski klub kontaktiran s pitanjem je li i dalje zainteresiran za usluge napadača.

Prije par dana pisalo se kako su Bečani prihvatili ponudu Rangersa od 4,8 milijuna funti koji je, pak, Jelaviću ponudio 15.000 funti tjedne plaće, odnosno 900.000 eura godišnje. No on je, navodno, inzistirao na uplati dijela odštete na svoj račun.

Najnovija priča ide toliko daleko da sugerira kako bi nova Bilićeva uzdanica krajem sljedećeg tjedna trebala samo ishoditi radnu dozvolu nakon koje bi potpis ugovora bio formalnost.

Komentara 3

MI
mirUsvijetu
21:30 15.08.2010.

Mamić može biti kakav god, ali on bi Jelavića prodao za barem duplo više. Nazabijao se u dvije godine prekrasnih golova, u Europi ih dao pregršto, počeo igrati za repku. Malo je ovo para za njega, vrijedi puno više.

OB
-obrisani-
16:21 15.08.2010.

Svaki dan, apsolutno besplatno, under/over nogometni pickovi na: http://under-over-soccer-picks.blogspot.com/

OB
-obrisani-
22:28 15.08.2010.

Jelavić opet pregovara s Rangersom, čeka samo radnu dozvolu dok Škoti čekaju da dođe besplatno i dokaže se da može igrati na tom nivoju..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije