Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
konačno gotovo

Jelavić i službeno postao igrač Glasgow Rangersa

jelavić
16.08.2010.
u 17:52

Sporna je bila želja Rapida da Nikica igra utakmicu protiv Aston Ville, nakon čega ne bi imao pravo igrati za Rangers u Ligi prvaka.

Prelazak Nikice Jelavića u Glasgow Rangers napokon je završen. Hrvatski reprezentativac od jučer je i službeno član škotskog kluba jer su sve formalnosti s bečkim Rapidom obavljene. Baš kao što se pisalo, odšteta je 4,8 milijuna eura. Detalje preseljenja u Glasgow Jelavić će odraditi u sljedećih nekoliko dana. Sporna je, navodno, bila želja bečkog kluba da Jelavić igra utakmicu protiv Aston Ville, no Škotima to nije odgovaralo jer bi u tom slučaju naš napadač izgubio pravo nastupa za Glasgow u Ligi prvaka. Nikica je korak bliže ispunjenju svog sna da jednog dana trese mreže u Premiershipu, jer Glasgow je idealan izlog za velike engleske klubove.

A na Otoku se proteklih dana dosta tinte prolilo na teme o engleskoj reprezentaciji. Adrian Bevington, izvršni direktor engleskog saveza, jasno je dao do znanja da će novi izbornik reprezentacije biti Englez.

– Uživali smo sa Svenom Göranom Erikssonom, baš kao što sada uživamo s Fabijem Capellom. Naš je posao olakšati posao igračima i trenerima, a za njihovu komunikaciju najbolje je da izbornik bude Englez – istaknuo je Bevington.

Komentara 1

EU
EuroAzija
19:40 16.08.2010.

Interesantno da na stranicama Rangersa baš ništa ne piše o ovom transferu, već stoji nekoliko tekstova da se \"nadaju kako će Jelavić potpisati\". Jankoviću, reci sad šta ti je ovo trebalo? Zašto ovako sramotno, bezočno lažeš?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije