Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Joe Royle

Jelavić bi mogao postati Evertonova legenda!

nikica jelavić (1)
PA/Pixsell
12.04.2012.
u 14:00

– Sljedeće bi sezone lako mogao do brojke od 20 pogodaka – kaže Royle za Jelavića

Bivši igrač i menadžer Evertona Joe Royle oduševljen je Nikicom Jelavićem. Početak iz snova hrvatskog reprezentativca u Premiershipu toliko je ostavio dobar dojam na Roylea da smatra kako bi Jelavić vrlo lako mogao postati legenda kluba.

– Ako mu date kvalitetne smjernice, Jelavić će zabiti na svakoj utakmici. Odličan je realizator. Jelavić je točno ono što je nedostajalo Evertonu. Realizacija je dugo bila problem ove momčadi, a s hrvatskim napadačem stigli su i vedriji dani. Sljedeće bi sezone lako mogao do brojke od 20 pogodaka za Everton.

Ključne riječi

Komentara 2

VI
virovitica
17:10 12.04.2012.

Točno se sjećam kad je odlazio iz Hajduka... Tada je prvi napadač bio onaj Bušić a Jelavić druga opcija. Tada Hajduk vraća sa posudbe tada mladog Kalinića i kupuje Rukavinu. Dolaskom njih dvojice Jelavić biva višak i Hajduk ga za sitne novce prodaje nekom Belgijskom klubu, koji neznam niti kako se zove, za nekih 400 000€ i na odlasku daje intervju za novine i izjavljuje \"VRATIT ĆU SE U HRVATSKI NOGOMET KROZ REPREZENTACIJU\" Svaka mu čast. Hajduk ga se riješio za kikiriki a gle gdje je sad!!!Kakav karakter. Naprijed Nikice!!!

MA
Mamlaz
19:53 12.04.2012.

Legenda? Da li vi znate što znači \'postati legenda\'!? Pustite dečka da radi ono kaj najbolje zna i prestanite već jednom dizati neviđenu pompu oko svakog HR igrača koji odigra super utakmicu u ligi petice. Ja sam sinoć frljio poo službenom siteu Evertona, isključivo zbog Nikice. Da, Moyes ga hvali, kao i suigrači... ma taj gdje god da dođe jednostavno ne može ne uspjeti... Ali skinite se sa tim senzacionalizmom, još dva gola i pisati ćete da imamo novog Šukera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije