Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRE VIJESTI

Jedvaj ipak nije ozlijeđen, mogao bi igrati već za vikend

Tin Jedvaj
Foto: Press Association/Pixsell
11.09.2019.
u 00:30

Po povratku u Augsburg klub ga je poslao na magnetnu rezonanciju, a ona je pokazala da su rezice koje su se vidjele na ultrazvuku posljedica stare ozljede mišića zadnje lože.

Tin Jedvaj nije ozlijeđen i već za vikend će se vjerojatno ponovno naći na terenu, u dresu Augsburga! Odlične su to vijesti za Jedvaja, ali otkrivaju i pogrešku koja se dogodila uoči utakmice sa Slovačkom.

Tin je na treningu dan uoči utakmice osjetio zatezanje zadnje lože. Na sam dan utakmice je otišao obaviti pregled u bolnicu, a ultrazvuk je pokazao rezice koje su liječnike navele da posumnjaju da se radi o oštećenju mišića te da Jedvaj treba propustiti utakmicu kako ne bi riskirao težu ozljedu.

Međutim, čini se da je kod Jedvaja problem ipak bio više psihološke prirode jer je sada potvrđeno da nema ozljede.

Naime, po povratku u Augsburg klub ga je poslao na magnetnu rezonanciju, a ona je pokazala da su rezice koje su se vidjele na ultrazvuku posljedica stare ozljede mišića zadnje lože.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
08:15 11.09.2019.

Nije nam ni falio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije