Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objava na Instagramu

Jedva ih je dočekao na volej: Lovren opet 'nagazio' Španjolce

Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/6
18.01.2019.
u 11:42

Branič hrvatske reprezentacije oglasio se na Instagramu nakon veličanstvene pobjede Kauboja

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren nije propustio novu prigodu bocnuti Španjolce nakon što su Kauboji u četvrtak isprašili njihovu rukometnu reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu.

- Bravo momci, gazite do kraja - napisao je na Instagramu, uz takozvani hashtag #potopljeniopet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bravo momci, gazite do kraja 🙏🏻💪🏻 🇭🇷🇭🇷 #potopljeniopet 😁

A post shared by Dejan Lovren (@dejanlovren06) on

Time je nastavio nadmudrivanje sa Španjolcima nakon što se silno naljutio na njihovo ponašanje po svršetku utakmice Lige nacija u Maksimiru 15. studenog. Povrijedilo ga je to što su, umjesto da sportski čestitaju nakon 3:2 poraza, odlučili Zagreb napustiti u tišini.

Ulijedilo je javno prepucavanje s braničem Reala Sergijem Ramosom, vrlo grube riječi, što je naposljetku rezultiralo suspenzijom.

Disciplinska komisija Europskog nogometnog saveza kaznila ga je jednom utakmicom neigranja u natjecanjima pod ingerencijom Uefe, a stradao je i Hrvatski nogometni savez novčanim iznosom od 13.000 eura zbog organizacijskih propusta.

- Mi smo Španjolce pozdravili nakon 6:0 poraza. Je, bila je sramota, izgubili smo 6:0, ali smo pokazali da smo fair-play ekipa. A oni... samo je jedan igrač čestitao, Morata. A za ove ostale nemam baš nekih pozitivnih riječi. Nisam nikad doživio da se suparnici ovako  ponašaju. Očito smatraju da su veći od nas - odbrusio im je branič Liverpoola, pa kasnije na društvenim mrežama dodao:

- Aha, ahaaa, 3:2. Pa ti pričaj, majstore (odnosi se na Ramosa, op.a.), na konferenciji. Majstoreee! To su pi*ke obične - izrecitirao je tijekom spornog videa.

Stvari su se u međuvremenu ipak primirile, uostalom kasnije je i priznao da je pretjerao, ali je poraz aktualnih europskih prvaka ipak dočekao na volej.

>>> Prisjetite se Lovrenove izjave nakon utakmice sa Španjolskom na Maksimiru

 

Komentara 3

KA
kajinx
14:26 18.01.2019.

Gazi Dejane, gazi!

JG
jozagulikoza.guli
12:01 18.01.2019.

Koji glupav članak! Primjetio sam da na ovakvim člancima više ni ne potpisujete autora. Tak da se Bistri bez brige bruka.

KU
kupatilo
04:17 20.01.2019.

bravo dejane srce junacko

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije