Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Malo vitra

Jedrili samo dva od deset plovova

Jedrenje
Goran Kovačić
14.05.2010.
u 15:35

Nedostatak vjetra konstantno muči organizatore Europskog prvenstva za klasu finn u Splitu. Do sada su jedriličari svaki dan izlazili na more, no odradili su samo dva od planiranih deset plovova.

Zbog toga je, doznajemo, upitna i ukupna regularnost cijelog prvenstva. Da bi se natjecatelji uopće mogli ogledati u "medal raceu", odnosno plovu za medalje, potrebno je da do tada odrade najmanje četiri plova.

Tako su se organizatori našli u problemima, "visi" im regularnost cijelog prvenstva u koje su uložili mnogo truda, i to zbog razloga na koje ne mogu nikako utjecati, vremenskih prilika u Splitu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije