Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI UGOVOR

Jednu od najnapetijih utrka sezone Formule 1 gledat ćemo još barem tri godine

Emilia Romagna Grand Prix
GUGLIELMO MANGIAPANE/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
24.04.2021.
u 13:00

"Ovo produljenje ugovora, rezultat plodne veze između Formule 1 i Mobilitylanda (koji je vlasnik staze), dio je dugoročne opredijeljenosti za razvoj sporta u Aziji", objašnjava F1

Velika nagrada Japana, utrka svjetskog prvenstva Formule 1, vozit će se na stazi Suzuka još tri godine, sve do sezone 2024., objavio je promotor Formula 1 u subotu.

"Ovo produljenje ugovora, rezultat plodne veze između Formule 1 i Mobilitylanda (koji je vlasnik staze), dio je dugoročne opredijeljenosti za razvoj sporta u Aziji", objašnjava F1.

"Japan ima strastvenih sljedbenika i, s mladim talentom Yuki Tsunodom koji je postao prvi japanski vozač na mreži od 2014. godine u momčadi AlphaTauri, Formula 1 nastavit će raditi s promotorom kako bi dodatno povećala popularnost ovog sporta tamo . "

Staza Suzuka, koja će proslaviti 60. godišnjicu 2022. godine, ugostila je 31 VN od 1987. godine, a 11 puta tamo je odlučen svjetski prvak.

Jedina staza u obliku osmice u kalendaru Formule brza je i tehnički zahtjevna, a posebno je popularna među pilotima.

Ključne riječi

Komentara 3

EP
Epil
14:59 24.04.2021.

Gledat cemo vraga, sad kad se njemacki RTL nakon 30 godina prijenosa povukao iz prenosa utrka, a placati nemam namjeru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije