Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Već je izoliran

Jedna nogometna zvijezda pozitivna na koronu, a druga u samoizolaciji

David SIlva
Foto: Eamon and James Clarke/Press Association/PIXSELL
1/5
31.08.2020.
u 22:10

Tijekom ovih prvih sati u San Sebastianu David Silva nije imao priliku pozdraviti svoje nove kolege. Igrač je već izoliran i u svakom je trenutku bio asimptomatičan. Slučaj je prijavljen nadležnim zdravstvenim tijelima, poručili su iz Real Sociedada.

Francuski nogometni prvak Paris Saint-Germain objavio je na internetskim stranicama da su dva člana kluba u izolaciji zbog sumnje da su zaražena koronavirusom. PSG, poštujući liječničku tajnu, nije priopćio imena dvojice dotičnih igrača, no prema pisanju L'Equipea, to su argentinski nogometaši Angel Di Maria i Leandro Paredes.

"Njihovo zdravstveno stanje je vrlo umirujuće i nalaze se pod odgovarajućem zdravstvenom protokolu," poručili su s Parka prinčeva. U L'Equipeu tvrde kako se u samoizolaciji nalazi i Mauro Icardi.

Sva trojica bila su na kratkom odmoru na španjolskom otoku Ibiza, koji se smatra jednim od žarišta novih infekcija koronavirusom. PSG počinje novu sezonu u četvrtak 10. rujna gostovanjem kod Lensa.

Oglasio se i španjolski klub Real Sociedad objavivši kako je na COVID-10 pozitivan i David Silva. Bivši dugogodišnji član Manchester Cityja bio je pozitivan na drugom testu nakon dolaska u Španjolsku nakon što je prvi test obavljen prije tri dana bio negativan.

"Tijekom ovih prvih sati u San Sebastianu David Silva nije imao priliku pozdraviti svoje nove kolege. Igrač je već izoliran i u svakom je trenutku bio asimptomatičan. Slučaj je prijavljen nadležnim zdravstvenim tijelima," poručili su s Anoete.

Dan ranije klub je objavio i kako je Mikel Oyarzabal također, pozitivan. Oyarzabal je u nedjelju objavio da mora u samoizolaciju te da će propustiti utakmice Lige nacije sljedeći mjesec protiv Njemačke i Ukrajine.

Video - Trening hrvatske reprezentacije uoči susreta u Ligi nacija s Portugalom i Francuskom

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije