Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drugo kolo

Jedini put kad smo igrali protiv Alžira pobjedu je čupao Balić...

'Croatia\'s Drago Vukovic during 23rd Men\'s Handball World Championship preliminary round match.January 12 ,2013. Foto © nph / Acero) *** Local Caption ***'
'nph / AlterphotosNordPhoto/PIXSELL'
14.01.2013.
u 10:42

- Gledali smo Alžir protiv Španjolaca. I dalje igraju čvrstu, agresivnu obranu na rubu isključenja

I dalje igraju čvrstu, agresivnu obranu na rubu isključenja. Nadam se da neće ispasti tučnjava, kaže Drago Vuković

Rukometaši Hrvatske danas će u drugom kolu SP-a igrati protiv Alžira (16.45 sati). Bit će to naš drugi međusobni susret, prije dvije godine u Švedskoj naši su pobijedili sa 26:15, nakon što je na poluvremenu bilo 11:11. Iz tog sastava danas će nam se suprotstaviti devet njihovih igrača. Prije dvije godine čak su uspjeli pobijediti Rumunjsku (25:24) i namučiti Srbiju (24:25). A znate tko je nas spasio nakon lošeg prvog poluvremena? Ivano Balić, koji je postigao šest pogodaka. A danas ga neće biti. 

- Gledali smo Alžir protiv Španjolaca. I dalje igraju čvrstu, agresivnu obranu na rubu isključenja. Nadam se da neće ispasti tučnjava kao ona utakmica s Tunižanima u Londonu. U svakom slučaju Alžir je puno opasniji od Australaca - rekao je Drago Vuković.

Alžir je prvi put nastupio na SP-u 1982. godine, a prvu pobjedu ostvario je 1995. godine, i to nad Danskom (25:24). Triput je igrao u osmini finala, a najbolji plasman mu je 13. mjesto na SP-u 2001. godine u Francuskoj.

Komentara 3

OB
objektivnidalmatinac
15:27 14.01.2013.

Alo alo novinari, dosadili ste vise sa tim balicem, pa on je postao najveci problem u repki a igre su mu nikakve. Bez njega nam sve ide odlicno. I vise ga ne spominite, dosadili ste a usput je jako prozirno na koji ga nacin uvik provlacite po novinama. Balica van repke je najbolji potez izbornika.

AS
astoria121
12:00 14.01.2013.

"...A danas ga neće biti." Jao, kad samo vidim sve te zalosti za Balicem, onda se zbilja pitam, sto ce zapravo svi kriticari reci, ukoliko ovaj put takodjer medalja "padne". Da li ce onda netko imati dovoljno muda reci "uh stvarno sam se zaj...bo"? Ekipa je pomladjena, da istina, ali sve su to profesionalci, koji momcadskim duhom i kolektivnom igrom mogu dakako ostvariti zapazeni rezultat. Kod nas se zaboravlja, na zalost, da smo nekoliko godina imali vanserijske igrace i da se takvi trenutno jos moraju naci. Jer osim Cupica, mi trenutno nemamo "Top-Scorera!" medjunarodnog formata. I zato idemo podrzati ovu momcad, a ako dodje neuspjeh, onda idemo u kritike...

AS
astoria121
16:40 14.01.2013.

pa dalmatinac i nisi bas objektivan ;-) Kao fan Ivana Balica, najboljeg rukometasa na svijetu, ipak mu zamjeram da se nije niti jednom odazvao u javnosti na temu da nije - cak i nije dao javnu potporu reprezentaciji prije pocetka turnira tj. nije niti navratio na tekme... mislim da je to ljudski slabo od njega. Ali vidjeti cemo nakon prvenstva sto se zapravo zbilo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije